« #FightXmasFat – Adventskonkurrence #2
#FightXmasFat – Adventskonkurrence #4 »
14.12.2014health

#FightXmasFat – Adventskonkurrence #3

fightxmasfat-3

Så er det allerede 3 advent, og det betyder en ny adventskonkurrence. Men før jeg fortæller om den vil jeg lige sige tillykke til de 3 vindere af forrige konkurrence, hvor man kunne vinde mine egne produkter – nemlig hele Trine’s Wardrobe Skin Care linje. Vinderne blev @medenets, @mmelisb og @cecilialinnh. I skal sende mig en mail på trine@trineswardrobe.dk så jeg kan få sendt pakkerne afsted :)

Denne uges #fightxmasfat adventskonkurrence byder på noget så lækkert som sneakers. Bedste Naked der altid har de sejeste sneakers fra mærker som Nike, Adidas, Reebok, Asics med flere udlodder 3 x gavekort på et par valgfrie sneaks til en værdi af 800 kr pr. gavekort.

Proceduren er den samme som altid. Del dit billede af din sunde mad, december træning, nye trænings gear eller noget andet indenfor sundhed og træning, som du mener kan være motiverende og inspirerende for os alle sammen at følge med i på instagram, og Husk at skriv #fightxmasfat (og også meget gerne @trineswardrobe #trineswardrobe – så jeg kan følge med :) Vinderne bliver fundet på næste søndag. Held og lykke.

 

fightxmasfat-3a

(Visited 222 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

4 Comments

 • Reply Jeanne 15.12.2014 at 07:13

  Very cool post!I love your picks!
  ♥♥♥
  Jeanne
  http://fashionmusingsdiary.com

 • Reply Jane Rønsted Tvede 15.12.2014 at 17:22

  wow amazing <3 <3 <3 love it and hope I win

 • Reply Dominique 15.12.2014 at 17:59

  love this
  xxxx
  http://www.dominiquecandido.com

 • Reply #FightXmasFat – Adventskonkurrence #4 at TRINE'S WARDROBE 22.12.2014 at 09:26

  […] den sidste adventskonkurrence vil jeg lige sige kæmpe stort tilykke til de tre vindere af sidste uges kunkurrence, hvor man kunne vinde sneakers fra Naked. Vinderne blev @louisektoft @sofiekauffmann og @marlenebloch – stort tillykke. I har vundet et […]

 • You Might Also Like