« 3 goodies: My favorite face sunscreens
Mig og min sommerferie med Marie Boda »
Stockholm 28.05.2017GUIDE PEOPLE TRAVELS

Stockholm guide – mig og min by med Hanna Stefansson

Selvom hun er immigreret til det Københavnske, så er svenske Hanna Stefansson stadig blandt de første jeg vil spørge til råds hvis turen går til Sverige.

Jeg har egentlig kendt Hanna i et godt stykke tid – og har bl.a. arbejdet med hende på kampagnen HER. Først og fremmest er hun måske et af de sødeste mennesker jeg nogensinde har mødt med den bedste positive energi. Derudover har hun vildt god smag, elsker at spise ude og så rejser hun virkelig meget..

Hanna kommer selv fra Skåne, men jeg har taget en snak med hende om den svenske hovedstad Stockholm. Læs hvad det første man bør gøre når man ankommer er, hvor du får de bedste kanelbullar, hendes bud på et sted kun de lokale kender, og så deler hun også sin ærlige mening om folk fra Stockholm kontra fx. danskere.

Navn: Hanna Stefansson
Alder: 28 år
Beskæftigelse: Blogger HER, kreativ konsulent og fotograf


BESKRIV DIT FØRSTE MØDE MED STOCKHOLM  
Eftersom jeg er fra Skåne i det sydlige Sverige, føltes København som min hovedstad, da jeg var yngre. Jeg besøgte Stockholm for første gang, da jeg var 18 år gammel, og der syntes jeg, at byen var virkelig stort og en smule skræmmende.

DET FØRSTE MAN SKAL GØRE, NÅR MAN KOMMER TIL STOCKHOLM   
Tag på Pom och Flora og spise morgenmad – uanset tidspunkt på dagen. Deres morgenmadsrettter er magiske!

BEDSTE RESTAURANT, SOM KUN LOKALE ELLERS KENDER 
Sardin. Den ligger ved Nytorvet og er en fin lille tapas-restaurant. Man skal være der tidligt for at få bord, men lykkedes det, er det både hyggeligt og godt. Og glem ikke Pavlova til dessert!

FAVORIT PARK ELLER GRØNNE PLET I BYEN  
Aspudden til en aftendukkert. Jeg synes, at der er så hyggeligt.

YNDLINGS BUTIK 
Nitty Gritty og Judith Secondhand.

HVORDAN ER MENNESKERNE  
Bevidste og lidt kolde. Jeg har mange dejlige venner i byen, så det gælder langt fra alle, men generelt vil jeg sige, at det er en temmelig kold by med mange spidse albuer.

BEDSTE STED AT FÅ KANELBULLAR  
Mine favoritter findes på Fabrique. Men jeg vælger altid kardemummabullar, for de er endnu bedre.

HER FÅR MAN DE BEDSTE DRINKS
Pharmarium i den gamle bydel.

HVAD KUNNE DANSKERE LÆRE AF FOLK FRA STOCKHOLM  
Det er svært at svare på, da jeg er lidt af en dansker-wannabe og mener, at menneskerne i Stockholm faktisk kunne lære meget af danskerne. Men svenskerne er definitivt kommet længere, når det kommer til ligestilling. Danskerne er lidt bagud, når det kommer til feminisme og kønsdebatten.

HVORDAN DUFTER BYEN 
Af kardemommabullar, kys og parfume.

HVAD SHOPPER DU ALTID, NÅR DU ER I STOCKHOLM 
Jeg shopper altid de svenske mærker i Stockholm, for det er så meget billigere der.

YNDLINGS HANGOUT STED  
Om sommeren tager jeg gerne hen til Trädgården. Det er en slags ungdomssted for voksne, og mine venner og jeg har det altid så sjovt, når vi er der.

DET BEDSTE STED AT SPISE MORGENMAD  
Pom och Flora eller Greasy Spoon!

DEN PERFEKTE WEEKEND I STOCKHOLM
Hvis jeg skulle på weekendtur til Stockholm, ville jeg tjekke ind på Ett Hem, drikke vin på Vina og danse natten lang på Trädgården.

 

(Visited 5,289 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like