« Things I Like #102
Things I Like #103 »
Refshaleøen 07.06.2018FEATURED FOOD

Thursday Tip: Lille Bakery

Det er vist snart et år siden jeg sidst er kommet med et “Thursday Tip” – jeg har faktisk glemt alt om det, måske fordi jeg oplever knapt så mange nye seje steder efter jeg har fået baby, men her kommer altså et tip til weekenden – både til jer med og uden børn.

For i sidste weekend fik vi endelig besøgt Lille Bakery. Min største craving (og last) i livet er godt brød med smør og derfor er jeg altid super entusiastisk når der åbner nye steder.

Lille Bakery er drævet af Jesper, Maria og Sara. Jesper har været hos Noma og lavet det sindssygt vilde brødprogram hos 108 og er desuden manden bag APOLLOS lækre surdejsbrød, og Sara og Mia har ligeledes været hos 108. Det sætter jo forventningerne op – selvom jeg nogengange godt kan blive lidt træt af at høre om alle der har arbejdet for Noma ;P

Lille Bakery ligger på Refshaleøen og har åbent 5 dage om ugen. Stemningen er så god, duften endnu bedre og lokalet er lyst og indbydende fyldt med de lækreste brød og kager.

Vi gik for en simpel morgenmad og jeg må bare sige, at kombinationen af at Lille Bakery laver det lækreste brød, dejligste yoghurt og skøn filterkaffe og at de sågar har et skønt areal udenfor med græs og  hvor Roberta straks begyndte at lege med to andre små mennesker gjorde det til en kæmpe succes. Vi skal helt klart tilbage snart – selvom det er lidt af en tur helt ud på Refshaleøen, men klart turen værd.

 

(Visited 2,453 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Maria Charlotte 11.06.2018 at 18:02

    Tak for tippet! Dér skal jeg helt bestemt hen!

  • You Might Also Like