« 10 Cowboy boots
5 x gul til under 300 kr. »
27.03.2018ME PREGGO THINGS

Things I Like #98

Så er det endelig ved at være påskeferie. For os starter den torsdag, hvor vi kører op i mine forældres sommerhus i Skagen. Jeg glæder mig helt vildt til familiehygge, gåture og ikke mindst til lange påskefrokoster med sild, øl og snaps – selvom jeg altid bare sidder og spytter lidt i snapsen :)

Selvom den ikke har stået på ferie, men arbejde, så har jeg alligevel haft nogle gode uger siden sidst. Forrige weekend fik man endelig en smag af forår, og det nød vi bl.a. på La Banchina. Jeg har fået valgt kjole til Elle Style Awards, tilføjet lidt nyt til hjemmet og hygget en masse med Roberta. Tag et kig med nedenfor.

Two days left to the Easter holiday and I’m so excited about it – We’re going to Skagen with my family. The last couple of weeks have been quite hectic with work, but I’ve also had a lot of time with Nicho and Roberta. I’ve picked out my dress for Elle Style Awards and I’ve bought new stuff for myself and for our home. Take a look below.

Jeg elsker min nye halskæde fra Blue Billie.

Love my new necklace from Blue Billie.

Weekend gåtur ud til La Banchina på Refshaleøen. Man kunne virkelig dufte foråret og i solen var det så lunt at man kunne gå med jakken åben.

Last weekend it finally seemed like Spring in Copenhagen. We went for a walk and ended up at La Banchina.

og sågar side udenfor og drikke et glas hvidvin… ÅH kom nu forår – jeg vil have flere af sådanne stunder.

Where we had a glass of wine outside! 

Min zoneterapeut er endelig tilbage fra barsel, og fredag fik jeg den mest opturs behandling nemlig en Mamastreat der først bestod af japansk lifting og derefter zoneterapi. Jeg glæder mig allerede til at skulle op på briksen igen.

My zone therapist is finally back and I had the most amazing mamastreat last Friday.

Min nye kopper kom endelig med posten fra Belgien.

Finally received these cups from Belgium.

Torsdag var jeg til præsentation af Samsøe Samsøes efterårskollektion.

Thursday I went to the presentation of Samsøe Samsøe’s fall collection.

Sara kom på besøg med aftensmad. Det må hun gerne gøre endnu oftere :D

My friend Sara stopped by with all this amazing sushi.

Det pæneste indgangsparti hos Stine Goyas hovedkontor.

What an entrance!!! At the headquaters of Stine Goya.

Og her fandt jeg skam min kjole til Elle Style Awards – har faktisk aldrig været ude i så god tid!

And here I found my dress for this year’s Elle Style Awards.

Hun er altid ugens højdepunkt.

She’s always the highlight of the week.

 

(Visited 5,422 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

9 Comments

 • Reply Kamille 28.03.2018 at 17:25

  Jeg elsker de her indlæg og dit smukke farverige univers :-)

  • Reply Trine 03.04.2018 at 15:16

   Dejligt at høre <3

 • Reply Emilie 28.03.2018 at 22:37

  Din baby er så bedårende!!!

  • Reply Trine 03.04.2018 at 15:17

   TUSIND tak :)

 • Reply Maria 29.03.2018 at 11:17

  Så skøn en uge, du har haft! :-)

  Hvor fandt du dine virkelig smukke kopper henne?
  Så noget på insta med at de er vintage, men siden de er sendt fra Belgien, tænker jeg at du har fundet dem på nettet?
  De er jo SÅ pæne, at jeg dør lidt.

  • Reply Trine 03.04.2018 at 15:17

   Kære Maria
   De er købt på ebay – jeg kender desværre ikke mærket.
   KH

 • Reply CK 30.03.2018 at 10:58

  I har noget nær verdens smukkeste og kæreste lille pige !

  Åh, jeg vil også gerne have link til de smukke kopper ! :)

  • Reply Trine 03.04.2018 at 15:17

   Tusind tak for din søde kommentar <3

 • Reply Beam/A-M 03.04.2018 at 20:22

  Ååååhr, lille mussi! Hold nu op, det er det dejligste billede af jeres Roberta! Så dejligt at se! God aften til jer!

 • You Might Also Like