« JA!! Lidt mere om den bedste dag i mit liv
The Wedding Ceremony »
13.09.2018WEDDING

The Wedding + The Prep

Lørdag d. 8 september 2018 var uden sammenligning den bedste dag i mit liv (Det bedste moment var selvfølgelig da Roberta kom til verdenen)

Min soulmate og kæreste i over 5 år Nicholas og jeg sagde ja til hinanden i Frederiksberg Kirke, og hold nu op hvor var det en dag fyldt med mange tårer, men også mange grin og alle de mennesker vi holder allermest af.

For at tage det fra det starten, så startede brylluppet egentlig lidt for mig allerede fredag aften, hvor jeg sammen med 3 veninder tjekkede ind på mit yndlings hotel i København, nemlig Nobis Hotel.

Her boede vi i en af deres vanvittigt smukke junior suiter med vitterligt minimum 5 meter til loftet – helt fantastisk, og aftenen bød på sushi, champagne, pigesnak, tarotkort og dårlig reality TV inden vi gik til køjs inden midnat.

Næste morgen nød vi en lang morgenmad og så stødte min veninde, der heldigvis også er min yndlings makeup artist – nemlig skønne Sara Rostrup til for at få den bedste version frem af mig. Og der er virkelig ingen anden end hende jeg stoler ligeså meget på når det kommer til at forstå hvad jeg godt kan lide.. Særligt mit hår har jeg en helt bestemt holdning til ;)

I kan læse en guide til mit look på Saras blog HER

Jeg havde alt med på hotellet. Det vil sige begge mine kjoler, begge mine sko, en masse smykker at vælge mellem. Og lad os lige tale om kjolen fordi det er jo en ret stor del af sådan en bryllupsdag. Den får sit helt eget indlæg senere.. også om hvordan den kom til. Min kjole var nemlig designet af ingen ringere end Stine Goya og det samme var mit slør – der var holdt helt enkelt i tyl og med håndsyede små hvide perler.

Skulle lige prøve sløret og beundre kjolen, der har håndsyet perler og palietter på sig (bl.a. små hjerter)

Bryllups accessories. Jeg endte i øreringe fra Trine Tuxen, armbånd (det gamle) fra min afdøde farmor – det var faktisk på hendes fødselsdag vi blev gift <3 og perlesko fra Jimmy Choo og perletaske fra Shrimps.

Jeg ville ikke have en klassisk brudebuket man går med foran, og Poppy Kalas, Nicho og min veninde Clara forstod heldigvis præcis hvad jeg mente og kreerede den her helt perfekte buket der primært bestod af helt lyselilla orkidéer. Andet billede er min “second” dress fra Deitas.

VERDENS bedste veninder hjælper med at klæde mig på… Her er nerverne virkelig ved at komme.

Og lige et skud dry shampoo – Trine’s Wardrobe selvfølgelig inden sløret skulle sættes på.

Afsted mod kirken med min far, der kom ind på hotellet og fik en enkelt mimosa med os inden afgang.

De perfekte sko til kjolen kom fra Jimmy Choo.

Verdens bedste far og mig med nervøse med spændte øjne <3

Billeder af Polina Vinogradova aka TheMissPopo

(Visited 11,461 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

5 Comments

 • Reply Rena 13.09.2018 at 15:53

  OMG! You are one of the most beautiful brides I ever saw!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Reply Heidi Hansen 13.09.2018 at 18:04

  Virkelig et smukt look ☺️ Og stort tillykke 🌸😊

 • Reply Trine 13.09.2018 at 20:42

  Åååh, hvor smukt! Nydelig kjole, hår, sko, du – det hele! 😍

 • Reply Emilie 15.09.2018 at 16:38

  Hvor er det skønt at kunne følge med i jeres bryllup – både her på bloggen og på instagram. Og hvor så du dejlig ud. Er vild med dit/jeres valg af kjole, hår, accessories og buket. Stort tillykke.

 • Reply The Wedding Ceremony - Trine Kjær 19.09.2018 at 11:26

  […] « The Wedding + The Prep 0 Comments […]

 • You Might Also Like