« Things I Like #59
Things I Like #60 »
Præstø 18.11.2016ME WEDDING

JA!! Lidt mere om den bedste dag i mit liv

I dag er det allerede en uge siden, at min drømmemand spurgte mig om jeg ville giftes med ham, og tiden er fløjet afsted. Selvom der jo i bund og grund ikke rigtig er nogen forskel på at være kærester og forlovet, så flyver jeg nu alligevel rundt på ekstra stor lyserød sky i disse dage. Jeg har aldrig prøvet noget følelsesmæssigt så fantastisk som at få at vide af en person (og så den helt rigtige endda) at han vil tilbringe resten af livet med én.

Jeg lovede jer jo et seperat indlæg omkring fredag d. 11.11.16 som uden tvivl er blandt de bedste dage i mit liv, og det kommer her.

Det hele startede fredag formiddag, hvor min kæreste og jeg pakkede bilen og kørte sydpå mod Præstø. Min kæreste havde ret impulsivt spurgt om jeg ikke vil med på Hotel Frederiksminde, og det ville jeg selvfølgelig gerne. Han havde længe snakket om stedet fordi han kender kokken, der fik en Michelin stjerne tidligere på året. Vi havde endelig for første gang i virkelig lang tid et hul i kalenderen, og heldigvis var der også ét enkelt værelse ledigt på Hotel Frederiksminde, så vi kunne komme ned og smage hans mad og ikke mindst se Præstø området, hvor jeg aldrig har været før.

hotelfrederiksminde2

Vi blev indlogeret på det fineste værelse med stor balkon og havudsigt, og efter at have pakket ud og frisket os op – gik vi ned i hotellets store stue og fik kaffe og gammeldags æblekage inden vi pakkede os ind, og gik en lang tur i det smukke område.

Og lige omkring her skete der så noget helt specielt. Vi havde bare gået og snakket helt normalt, men om dejlige ting som hvor fantastisk det var at være her bare os to, og hvor vidunderligt smukt der var, hvis man kiggede til den anden side, så var der vand.

Pludselig ser jeg min kæreste på knæ, og jeg havde på ingen måde set det komme. Han havde været så cool og jeg havde absolut intet kunne mærke på ham hele dagen. Han fortalte mig de mest fantastiske ting, og spurgte så om jeg vil gifte mig med ham. Vi var helt alene, bare os to, præcis som jeg kunne drømme om. Jeg sagde selvfølgelig ja og han gav mig verdens pæneste ring på fingeren.

hotelfrederiksminde5

Det er jo ikke fordi ringen er alt afgørende, MEN jeg vil dog sige, at det gjorde mig endnu mere sikker på mit valg af mand, at han kender mig så godt at han havde fundet frem til denne fantastiske guld ring fra Griegst Jewelry ;) Han havde hverken fået hjælp af mine veninder eller min mor, men vidste blot at jeg ikke var så meget til en klassisk prinsesse-ring, og så fandt han den her ring, der ikke kunne være mere mig.

Vi gik tilbage til hotellet og snakkede og smilede så meget, at jeg fik helt ondt deromme i baghovedet som man gør, hvis man virkelig har grint meget. Tilbage på hotellet skålede vi på værelset inden vi gik ned i restauranten og indtog intet mindre end 8 snacks og 10 retter. Maden var vitterligt blandt det bedste jeg nogensinde har smagt (og jeg tror ikke det kun var fordi jeg var i lykkerus), og det var simpelthen så perfekt, at vi havde hele aftenen bare os to, hvor vi kunne snakke drømme og planer.

Næste morgen vågnede vi op til den pæneste udsigt med rimfrost og en helt klar himmel. Vi fik stor lækker morgenmad og gik endnu en lang tur inden vi satte os i bilen og kørte tilbage mod Frederiksberg – nu som forlovede, og med et minde for livet i bagagen.

(Visited 10,194 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

11 Comments

 • Reply Camilla Cecilie 18.11.2016 at 11:20

  Stort tillykke – hvor lyder det bare som den bedste dag….og såå romantisk :-)

  • Reply Trine 21.11.2016 at 15:21

   Tusind tak for din lykønskning :)

   Hav en dejlige uge
   KH Trine

 • Reply rakel 18.11.2016 at 12:05

  Fantastisk fint!!! <3

  • Reply Trine 21.11.2016 at 15:21

   Det var virkelig den fineste dag :)
   God mandag
   kh Trine

 • Reply Sebrina 18.11.2016 at 18:53

  Stort tillykke! det er det vildeste og jeg selv fik også en speciel forlovelsesring og jeg elsker at den ikke er en traditionel forlovelsesring, at min mand (jep vi er nu gift) kendte mig så godt og turde kaste sig ud i en anderledes ring.
  Jeg har selv nogle Griegst smykker som foruden min forlovelsesring og vielsesring er mine absolutte yndlings. Jeg måtte bare kommentere da dit indlæg rørte mig meget, også ringen – da jeg har gået mange ture med Arje og Irene og set og hørt meget om hans tid som guldsmed. Så unikt og smukt

  • Reply Trine 21.11.2016 at 15:23

   Hej Sebrina,
   Tak for din vildt søde kommentar, og fantastisk at du har en historie med Arje.
   Griegst smykker er noget helt specielt og eventyrligt, og sejt med flere mænd, der tør tage chancer når det kommer til forlovelsesringe :)
   Hav en skøn uge
   KH Trine

 • Reply Camilla Kirstine 19.11.2016 at 06:24

  Kære Trine!
  Jeg bliver så glad og mega rørt over historier som disse. Det lyder i sandhed perfekt og meget fint, meget “ægte”.
  Og hvor vil jeg ønske at min kommende mand også vil kende mig så godt (og have så god smag) som din – ringen er FANTASTISK!

  • Reply Trine 21.11.2016 at 15:23

   Tusind tak for din søde kommentar <3

 • Reply Molly 19.11.2016 at 10:53

  Ej hvor er det bare romantisk!!! Men jeg gad egentlig godt vide hvordan I to har mødt hinanden ;) ? Eller bliver det for personligt?

  • Reply Trine 21.11.2016 at 15:23

   Hej Molly
   Tusind tak :)
   Det kan være der kommer et indlæg om det senere, skal lige tænke over det :)
   hav en dejlig mandag
   KH Trine

 • Reply New in: Shell + Plissé - TRINE'S WARDROBE 22.11.2016 at 10:07

  […] For mig kan man dele smykker op i to kategorier – dem jeg går med hver dag (her i blandt min forlovelsesring) og så dem jeg kun bruger en gang i mellem. Jeg bruger især rigtig ofte øreringe som et […]

 • You Might Also Like