« The Wedding Ceremony
Sponsored by Confetti by Panduro 14.11.2018WEDDING

Wedding details


Det er jo slet ikke til at forstå at der allerede er gået 2 måneder siden vores bryllup, og jeg har stadig så meget jeg gerne vil dele med jer. Særligt er der en helt bunke af billeder fra middag og festen, men først og fremmest så har jeg en helt speciel video som verdens sejeste Pernille Rahbek har lavet.

Det var meget vigtig for både Nicholas og jeg at vores bryllup ikke blev en kommerciel happening med masser af sponsorater som kærligheden nærmest ville drukne i :P

Dog var der en speciel partner som vi teamet op med og det var Confetti by Panduro som dygtige Pernille Rahbek står bag. Jeg har kendt Pernille i over 10 år, og vil faktisk sige at hun nærmest var den første der tog sig af mig og viste mig modebranchen, da jeg kom ind med 4-toget fra Århus.

Siden har vores veje heldigvis krydset en masse, og da hun foreslog at hun kunne pynte op til vores store efterfest i skateparken med hendes fest-kollektion for Panduro var vi ikke et sekund i tvivl.

Pernille har nemlig helt vildt god smag og så er hun kompromisløs og den vildeste perfektionist – hvilket gav mig som en soon-to-be-bride god ro i maven. Hele oppyntningen af Skateparken som vi havde lejet og hvor efterfesten var, skulle nemlig ske mens Nicholas og jeg sad et helt andet sted og spiste middag.

Resultatet var fuldkommen fantastisk med bl.a. massevis af lysende balloner. Videoen taler for sig selv og her kan I også se min kjole helt tæt på og klip fra vores reception.

(Visited 10,587 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like