« Påske i Skagen
Diary from Paris »
17.07.2018TRAVELS

Sommerferie som selvstændig

For et par uger siden kunne jeg ikke lade være med at tænke, at hvis der var én sommer, hvor jeg ikke behøvede at være i udlandet (det har jeg været hvert år siden jeg blev født), så var det i år. Det er naturligvis primært pga vejret og så vores vidunderlige have, og Frederiksberg og København som er så fantastik i sommerferien. Helt tomt, men på den hyggelig måde, hvor alle næsten hilser på hinanden.

Men så slog det mig i weekenden, da vi havde det allerhyggeligste på loppetur og efterfølgende frokost i Dragør, at jeg behøver udlandet. Jeg behøver at komme helt væk, sætte autoreply på mailen, ikke besvare opkald og bare være i nuet med min familie. For jo selvfølgelig prøver vi at holde weekend, og det er faktisk blevet nemmere efter at Robs er startet i institution. Nu er der en klar forskel på hverdag og weekend, hvilket der ikke altid har været før fordi både Nicho og jeg ofte arbejder i weekenden. Men jeg har generelt svært ved at koble af i  København, og derfor behøver jeg den årlige sommerferie og allerhelst til Italien for så snart jeg dufter havet, maden og den helt specielle sydeuropæiske sol, så er det som om mine skuldre lige sænker jeg 5 cm.

I år skal vi til Puglia og vi tager afsted næste uge. Mine forældre har lejet et hus, så vi bliver dem og os 3, og jeg glæder mig helt vanvittigt.

Det er første sommer, hvor Nicholas også er selvstændig og vi trænger til ferie inden nogle travle måneder starter med modeuger, Nicholas’ nye konsulentarbejde og ikke mindst vores bryllup til september.

 

(Visited 4,234 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

 • Reply Rena 17.07.2018 at 13:17

  Your plans for summer are amazing!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Reply Julie 18.07.2018 at 13:03

  Kaere Trine,
  Faar vi ikke snart lidt bryllups indlaeg? Jeg vil elske at laese dine tanker omkring det hele.

 • Reply Emilie 19.07.2018 at 09:46

  Det lyder dejligt. God sommer til jer!

 • You Might Also Like