« Calling Aarhus: Collage the Shop opening
Sponsored by JUKSEREI 07.12.2018ME OUTFITS

Den perfekte julegave (med rabat)

Der er stort set ikke noget jeg bliver gladere for (gave-wise) end et smykke som en jeg holder af har udvalgt specielt til mig. Jeg elsker generelt smykker, og det er altid den sidste detaljer jeg fikser inden jeg går ud af døren.

Nogle smykker går jeg med hver eneste dag – som fx. min forlovelses og vielsesring – andre skifter jeg dagligt alt efter mit look og humør.

For noget tid siden blev jeg præsenteret for det Berlin-baseret smykkebrand JUKSEREI. Jeg kendte ikke rigtig til dem, men jeg er hurtigt blevet stor fan af deres minimalistiske, men stadig iøjenfaldende designs som jeg synes kan noget helt specielt. Se mine favoritter her, og så deler jeg til sidst en rigtig god julegave til jer :)

Jeg er totalt til hoops i ørene – det er noget der har fulgt mig siden jeg fik huller  ørene, og jeg er altid på jagt efter nogle sjove nye slags. Her er jeg i JUKSEREI Icon Hoops Big og Icon Hoops Mini

Lige nu er jeg besat af helt simple minimalistiske smykker og særligt enkle kæder. Den her er helt perfekt, og er smuk og elegant alene, men vil også være flot, hvis man kombinerede den med andre kæder. Denne hedder Twirl Necklace og passer perfekt til Ave ringene

Icon hoops i to størrelser og halskæde – alt fra JUKSEREI

Få 20% hos JUKSEREI fra i dag og til d. 16 december ved at bruge koden TRINEKJAER – koden kan bruges én gang pr kunde og gælder ved minimumskøb på 50 euro. Rigtig god weekend, og husk at shoppe løs HER

(Visited 4,372 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Rena 07.12.2018 at 13:41

    Also your topic of today is jewellery I’m obsessed with your blazer!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    http://www.dressedwithsoul.com

  • You Might Also Like