« Ikon København
Sponsored by Desenio 14.09.2018INTERIOR

Billedvægge

Som et lille honeymoon projekt (ej den gemmer vi til foråret), så lavede Nicholas og jeg intet mindre end 2 billedvægge igår. En i vores stue og en i Robertas værelse.

Jeg synes billeder er et af de mest geniale værktøjer til at skabe personlighed i et hjem. Valg af billeder siger så meget om de mennesker der bor i hjemmet. Er det sort/hvide grafiske billeder, er det quote plakater eller er det farverige abstrakte billeder?

Billedvæg fra Desenio få 25% rabat længere nede i indlægget

Det betyder ligeledes meget for et hjem, hvordan man hænger plakater og billeder op. Jeg bliver aldrig rigtig træt af billedvægge. Jeg synes det giver noget sjovt, legende og kreativt til vores hjem. De dyreste billeder vi har hænger alene, men plakater synes jeg ser skønnest ud sammen.

Og netop det at plakater ikke er verdens dyreste ting gør, at jeg elsker at skifte lidt ud løbende. Desenio får konstant nye man kan opdatere sin væg med – lidt ligesom jeg opdaterer min garderobe når en ny sæson starter.

Fra venstre ‘Tierra‘ – ‘80’s‘ – ‘Color Splash Bun‘ – ‘Abstract Garden’ – alle fra Desenio.

Pt er jeg personligt med til farverige lidt abstrakte billeder og så har jeg også en svaghed for skitselignende plakater. Begge dele har de et kæmpe udvalg af hos Desenio.

Fra venstre ‘World Map Animals‘ – ‘Lady Dog‘ – ‘Fruit‘ – ‘Cotton Candy‘ – ‘Watermelon‘ – ‘Pink Grapefruit

På Robertas værelse har vi selvfølgelig valgt nogle lidt mere børne-agtige billeder til hendes billedvæg. Jeg synes tanken om landkort er fantastisk, og det her med dyr er virkelig cute. Hendes yndlings plakat indtil videre er dog udentvivl ‘Lady Dog’ – hun er besat af hunde, og straks da hun så det sagde hun ‘vov vov’

Få 25% hos Desenio ved brug af koden “trinekjaer_” – husk underscore – gælder fra 14-17 september

Alle plakaterne og de smukke messing rammer samt de hvide rammer er fra Desenio. De har et gigantisk udvalg af plakater og rammer der passer til alle størrelser. Det at man kan købe tingene samlet  er virkelig noget jeg værdsætter – for jeg har før prøvet at købe plakater, hvor det er endt med, at de aldrig er blevet hængt op fordi jeg ikke lige havde en ramme der passede. Husk at I fra i dag og til på mandag kan få 25% på alle plakater hos Desenio ved at bruge koden trinekjaer_ husk underscore. Gælder fra 14-17 september.

 

(Visited 7,086 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

  • Reply Alice 15.09.2018 at 15:03

    Hvor er de fine vattæpper fra?

  • Reply Mette 16.09.2018 at 21:53

    Jeg har googlet og googlet uden held. Hvor kan jeg finde sådan en skøn og finurlig flamingo?

  • You Might Also Like