« At have fart på, og finde ro
Ikon København »
16.05.2018INTERIOR

Bedroom renovation

Det er måske ikke verdens mest oplagte ting at snakke renovation af soveværelse når vejret er som nu og man mest af alt har lyst til at ligge udenfor på terrassen og sole og grille.. Men ikke desto mindre er det det vi skal tale om nu – for vi er i gang med at lægge sidste hånd på vores soveværelse, der indtil nu har fået lavet de her opturs skabe.

Gulvene og væggene er malet, og der er kommet det smukkeste tæppe som jeg nok snart skal vise. Inden længe har vi sågar også nye gardiner – jeg kan slet ikke vente til det hele er færdig, og vi endelig kan få sat flueben ved det rum…  Der har vist sig at være noget af et evighedsprojekt.. præcis som ting er når man har en baby – jvf indlægget HER

Indtil det er færdigt tænkte jeg at dele nogle af de billeder jeg havde liggende i min inspirationsmappe for soveværelse. Der er både inspiration at finde, hvis man er til det lyse eller til det mørke.

Rosa nuancer

Det kommer nok ikke som en overraskelse for nogen, at jeg er vild med soveværelser, der er holdt i rosa nuancer. Det er smukt kombineret med fx en grå væg, og så kan man lege med forskellige nuancer af rosa tekstiler.

Light

Jeg er ikke super fan af hvidt i hvidt, da jeg synes det til tider kan blive for sterilt og koldt, meeen hvide lagener er dog nu alligevel noget særligt, og hvis man som her kombinerer det med enten noget blåt eller sand farvet, så er det virkelig indbydende.

Warm Colors

Jeg er helt besat af varme rust farver for tiden og gerne i bomuld eller hør. Det er en nem måde at gøre sit soveværelse mere varmt og får mine tanker til at vende mod Marokko eller Mexico. Det kan være man kan drømme sig dertil.

Dark

Der er noget roligt og meget hotel agtigt ved at farve væggene i soveværelset mørke. En mørk douchet blå, grå eller grøn sat sammen med enten lyse tekstiler eller med rosa sengetøj er virkelig smukt.. Kombineret med nogle tunge velour gardiner, så tror jeg man sover fantastisk.

(Visited 6,254 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like