« Flere tilføjelser til ønskesedlen
12 idéer til billedvægge »
Sponsored by CPH Wood 11.01.2018INTERIOR

Fra Walk-in til lukket garderobe

Da vi købte vores nuværende hjem for halvandet års tid siden besluttede jeg at sige farvel til mit walk in closet påtrods af, at vi faktisk har endnu mere plads på Frederiksberg .Der er ingen tvivl om, at det er vidunderligt at have et helt rum fyldt med tøj og sko, men til gengæld støver det helt vildt meget, det rodede let, og så var jeg totalt dårlig til at rydde ud i mit tøj fordi der var så meget plads (=luksusproblem)

Desuden vil mit mere voksne jeg hellere bruge vores ekstra rum på kontor og et gæsteværelse når mine forældre kommer på besøg fra Århus.

Intet walk in betyder tilbage til de lukkede skabe. Og det viste sig at blive lidt af en udfordring for Nicho og jeg at finde nogle skabe vi kunne lide og som ikke ruinerede os totalt.Ingen af os var interesseret i et moderne skydedørsskab – selvom de er vildt praktiske. Drømmen var i stedet at udnytte vores lofthøjde og få lavet nogle lækre costumized snedkerskabe, der passede til vores stuklofter og stilen hos os generelt.

Helt naive tog vi fat i et par snedkerfirmaer for at få tilbud på vores drømme indbygget hjørneskabe med profil skabslåger.
Første bud lød på 180.000 og næste 110.000. Hvilket var fuldkommen urealistisk for os. Månederne gik, og 5 minutter i at vi vil smutte i Ikea og købe nogle standard skabe dukker CPH Wood pludselig frem på Nicholas’ instagram @CPHWood

2 seje unge snedkere, der laver customized skabe, men udfra Ikeas modeller – dvs Ikea hack løsninger. Jeg har set mange firmaer der laver låger til Ikea skabe, men de er lidt for moderne i udtrykket til min stil. CPH Wood laver profil låger i den perfekte herskabsstil, og vigtigst af alt, så laver de en ydre ramme på skabene, så de ser indbygget ud.

Jeg synes de er blevet så pæne, og de er endnu flottere i dagslys – billederne her er taget en mørk eftermiddag. Indvendigt har de alle de seje ikea løsninger som skuffer og bakker, og udvendigt har vi efterfølgende malet dem i samme grå farve som vores vægge.

Jeg kan kun anbefale CPH Wood. Så tjekkede og til fair priser.  I kan se mere på deres hjemmeside HER og på instagram @CPHWood

(Visited 22,762 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

8 Comments

 • Reply Charlotte 11.01.2018 at 09:15

  Ej, hvor ser det fantastisk ud! Hvor ligger denne løsning prismæssigt?

 • Reply Sara 11.01.2018 at 10:38

  Hvor er det blevet fint! Hvor høje er jeres skabe? De ser højere ud en de 236 cm. IKEAs højeste skab vist er. ☺️

 • Reply Sofie 11.01.2018 at 13:25

  Hvor er grebene fra? :)

 • Reply Anette Ninon 12.01.2018 at 06:31

  Så smukt og genialt. Kan heller ikke ha’ alt det støv på tøj, sko og tasker.
  Må vi se ind i skabene? ?

 • Reply Julie 12.01.2018 at 07:09

  Wow hvor ser det bare godt ud! Og det passer perfekt til det vi har set af resten af huset ??

 • Reply Lea Jepsen 12.01.2018 at 19:35

  Hvor meget endte det med at koste alt i alt? Overvejer nemlig selv at sætte nogle skabe op snart :)

 • Reply Camilla 13.01.2018 at 16:45

  Hvor er det fint- hvor er grebene/håndtagene fra?

 • Reply Katrine 27.01.2018 at 08:04

  De er så flotte de skabe! Vi har et stort IKEA skab, som vi er SÅ trætte af. Så det kunne klart være en løsning. Hvad prisklasse taler vi om?

 • You Might Also Like