« The Wedding + The Prep
Diary from Paris »
19.09.2018ME WEDDING

The Wedding Ceremony

Jeg flyver stadig højt på en lyserød sky efter vores bryllup. Det er helt vildt hvor meget sådan en fest kan gøre for ens overskud og lykkefølelse.

Da vi skulle planlægge brylluppet var vi først lidt i tvivl om, hvorvidt selve ceremonien skulle foregå i en kirke eller ej. Efter lidt snak frem og tilbage blev vi dog enige om kirke. Vi bor lige ved den fineste kirke – nemlig Frederiksberg Kirke, og vi er begge vilde med kirken som rum. Der er noget både dramatisk, skrøbeligt og smukt over kirker.

Min far og jeg kørte fra Nobis Hotel (se billeder af bryllupsforberedelserne HER) i en cykeltaxa. Vejret var heldigvis godt, så det var dejligt og sidde og få lidt luft til at dulme nerverne. Ved ankomst modtog min mor og bedste Sara mig og touchede mig up inden klokkerne begyndte at slå.

Og så ind i kirken. Jeg gik ind til cello og klaver i stedet for orgel. Det var magisk og både Nicho og jeg havde helt våde øjne.

Efter præstens velkomst og en tale spillede et af mine yndlings bands i hele verden – nemlig Liss! Siden Nicholas og jeg blev forlovet har jeg drømt om at de skulle spille til vores bryllup, og Always som de sang lød endnu smukkere i kirken end jeg nogensinde kunne have forestillet mig.

JA, JA, JA – så fik vi hinanden <3 Cello og klaver startede igen og spillede samme melodi som jeg gik indtil – nemlig interlude til All of the lights med Kanye.

Og så kom den rigtige version højt som vi gik ud til.

Hustru og ægtemand.

Dejlige gæster.

Vores ven Pelle var den første der skulle se ringene som er lavet af Griegst, der også lavede min forlovelsesring.

Obligatorisk gruppebillede

Vores dejlige pige klædt i hvidt

Og så afsted mod receptionen efter den allerbedste start på et bryllup som man kunne tænke sig.

Billeder af Polina Vinogradova aka TheMissPopo

(Visited 11,223 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

 • Reply Anna 19.09.2018 at 14:08

  Hej smukke Trine, er der en særlig grund til, du gik ind til melodien til “all of the lights”. :-)

 • Reply Marit 02.10.2018 at 13:21

  For et fantastisk vakkert bryllup! <3 Gratulerer så mye!!
  Jeg har et spørsmål som omhandler noe helt annet. Du er jo i Paris nå, og har også tidligere vært der. Jeg har fulgt restauranttips fra deg før, og vært superfornøyd, og lurer derfor på om du har noen tips i Paris? Både kafeer, lunsjsteder, middagsrestauranter og drinks er av interesse! I tillegg kanskje noen tips til kule og budsjettvennlige bruktbutikker? På forhånd tusind takk <3

 • Reply Lisbeth Simonsen 09.10.2018 at 21:33

  Den er smadder flot din kjole, er den mon til salg?

 • You Might Also Like