« Diary from Paris
Calling Aarhus: Collage the Shop opening »
invited by essie 30.10.2018BEAUTY ME TRAVELS

Northern Lights with Essie

Fra torsdag til fredag var jeg på en af de bedste ture jeg nogensinde har været på. Jeg var med essie, som jeg er ambassadør for, en tur helt oppe i det nordligste Norge for at blive præsenteret for deres nye vinter kollektion, der er inspireret af nordlyset som man kan være heldig at se netop på disse kanter.

Vi blev indlogeret i de fineste røde hytter i Malangen Resort, og jeg var så heldig at få et soveværelse hvis udsigt nok var en af de pæneste jeg nogensinde har sovet ved.

Kæmpe smil – selvom jeg havde været oppe siden kl 03.30 :)

Naturen oppe nord for Tromsø er fuldkommen spektakulær og uden sammenligning noget af det smukkeste og mest rørende jeg har set. Fjordene er selvfølgelig spækket med fisk og skaldyr og vi fik masser af det på turen.

Efter frokost var det tid til manicure, hvor den nye Essie Winter kollektion var linet frem. Den er inspireret af nordlyset og består af de smukkeste farver. Jeg gik (som altid) for 3 forskellige farver. Polar-izing som nok er min yndlings fra kollektionen – den kan beskrives som “is”- lyslilla/sølv og er simpelthen så smuk på – derudover valgte jeg Just the way you actic, der er lilla/grå og sidst men ikke mindst den pæneste (og meget dækkende) guld Million mile hues.

Derefter var der fritid, hvor man bl.a. kunne dyppe sig i udendørs jacuzzi.

Og så middag, der blev afsluttet med Nordlys kage. Derefter iførte vi os alle nogle ekstremt varme termodragter og bevægede os ud i mørket på hvad man kalder Nordlys-jagt.

Som første billede jo afslørede, så var vi mega heldige og så det smukkeste nordlys af to omgange endda. Først ved hotellet og derefter oppe på et bjerg, hvor vi slog lejr med bål. Det var en helt ubeskriveligt oplevelse – som jeg bliver nødt til at opleve igen.

Fredag stod den på sejltur – som jeg ELSKER. Der er jo hvaler i området, men desværre var de endnu ikke kommet helt ind i fjorden (endnu en undskyldning for at skulle tilbage hurtigst muligt) – til gengæld havde vi den sjoveste bådtur i de her hurtige både omringet af den smukkeste natur.

Jakke fra Colmar – jeans fra & Other Stories – Boots fra Ganni

Var lige nødt til at afslutte med det klare vand – er det ikke helt vildt? Norge, vi ses snart igen, og tak for den bedste tur essie <3

(Visited 4,003 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

9 Comments

 • Reply Celine 31.10.2018 at 07:46

  Åh, for en oplevelse!!
  Hvornår kommer kollektionen iøvrigt ud? :)

  • Reply Trine 14.11.2018 at 13:21

   Kære Celine
   Den er ude i butikkerne nu, og så smuk
   KH Trine

 • Reply Ruth Norstrøm 31.10.2018 at 08:01

  Fantastisk beskrivelse av ditt opphold på Malangen Resort i Nord-Norge. Vi ønsker deg velkommen tilbake!
  Mvh Malangen Resort Team

  • Reply Trine 14.11.2018 at 13:22

   Kære Ruth
   Jeg kommer helt klart tilbage snart :)

 • Reply Ana 31.10.2018 at 15:47

  Kjempe tur!!!!!

 • Reply Sara 01.11.2018 at 13:34

  Jeg skal SÅ meget der op!! Og min bror bor kun 1 time derfra!

  • Reply Trine 14.11.2018 at 13:22

   Det SKAL du, og jeg vil med. Det var seriøst det vildeste <3

 • Reply Fransiska 07.11.2018 at 13:20

  Tak for et godt indlæg.
  Synes der går lidt lang tid imellem dine indlæg. Håber ikke du har mistet motivationen til at blogge. Jeg glædes ihverfald altid over når der er nyt :)

  • Reply Trine 14.11.2018 at 13:23

   Kære Fransiska
   Tusind tak for din besked.
   Der går alt for lang tid mellem indlæggene pt.
   Jeg har desværre haft for meget om ørene med min produktserie der skal relanceres en masse instagram samarbejde, bryllup osv.
   Men jeg satser helt klart på der kommer flere indlæg igen fremover. Det bliver dog ikke dagligt som tidligere, men længere og gode indlæg – jeg savner sådan at blogge
   God dag
   KH Trine

  You Might Also Like