« My Look at Elle Style Awards 2018
Bedroom renovation »
Sponsored by Iittala 15.05.2018INTERIOR ME

At have fart på, og finde ro

Der er sket helt vildt meget på hjemmefronten den seneste tid, så meget at det faktisk sommetider kan være svært at følge med. Heldigvis er det gode ting der sker, men derfor skal man alligevel stoppe op nogle gange for at få ro i hovedet og for at kunne følge med.

Nicholas har sagt sit job op – en kæmpe beslutning efter 10 år hos DR med fast indtægt. Det har fyldt meget herhjemme – skulle han, skulle han ikke, men han er den sejeste og det er så meget tid for ham til at folde vingerne ud et andet sted! Beslutningen er taget og fremtiden tegner allerede nu spændende og god.

Roberta starter i vuggestue på onsdag og hele barsels-æraen er slut. Det er så svært at forstå hvor tiden er blevet af, og på samme tid er det jo slet ikke til at forstå at hun slet ikke var på denne jord for blot 10 måneder siden.

Og sidst men ikke mindst er jeg fuldt booket med arbejde, og hænger konstant et skridt bagved. Jeg skal relancerer hele min beauty linie og snart kommer der også ny hjemmeside herinde. En sommer fuld af projekter, men hvor det allervigtigste dog udentvivl er at få så mange guldstunder som muligt med Nicholas og Roberta.

Men også at få lidt tid til mig selv igen efter en lang spædbarnsperiode, hvor moren (fordi hun kan amme) er på hele tiden. Jeg er begyndt at træne igen og stornyder det virkelig, jeg kan mødes med veninder, og så har jeg igen fået tid til min yndlings måde at sysle på – nemlig at arrangerer blomster i pæne vaser.

Et udsnit af mine favorit Iittala vaser

Jeg synes virkelig det kan være svært at få tid til sig selv når man er blevet mor, så jeg gør faktisk det, at jeg skriver “mig-tid” i kalenderen. Hver torsdag eftermiddag fx køber jeg blomster og så bruger jeg en halv times tid på at arrangerer dem.

Lige nu bruger jeg særligt de ikoniske Alvar Aalto vaser fra Iittala. De er vildt moderne i deres farver og udtryk, men på samme tid fører de mig direkte tilbage i mit barndomshjem, hvor der altid stod en mælkehvid Iittala vase på vores spiserbord. Det er sjovt hvordan godt design altid går i ring. Vi har fx også Arne Jacobsens 7’er stole herhjemme, præcis som i mit barndomshjem.

Iittala vaserne er mundblæste og kommer i et utal af smukke farver. Jeg synes, at en farvet vase giver det ekstra til en buket blomster. Udtrykket ændrer sig totalt alt efter om man vælger en mosgrøn vase eller en tranebær rød og formen på selve vasen – altså højden og omkredsen ændrer ligeledes udtrykket.

Jeg havde aldrig troet for 5 år siden, at det at arrangerer blomster skulle være min form for meditation, men det er det, og jeg nedprioritere det ikke lige meget hvor travlt jeg har.

inspiration til forskellige måder at arrangere blomster på HER

(Visited 5,494 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

  • Reply Kamille 16.05.2018 at 10:23

    Hvor er det sjovt at se min barndomsvase i nye farver. Vi havde den i klar kan jeg huske og også på vores spisebord :)
    Jeg elsker virkelig din bolig og tøj stil

  • Reply Things I Like #101 - TRINE'S WARDROBE 13.06.2018 at 16:10

    […] jeg nævnte HER så har Nicholas sagt sin stilling op hos DR, og det har faktisk været et overskyggende […]

  • You Might Also Like