« Things I Like #100
At have fart på, og finde ro »
07.05.2018ME OUTFITS

My Look at Elle Style Awards 2018

Beklager der har været lidt stille herinde. Det gode vejr, en del arbejde og Robertas sidste uge herhjemme har alle været medvirkende faktorer til, at jeg ikke har været helt så flittig herinde som normalt. MEN jeg ved jo også at I heller ikke er helt så flittige herinde når vejret er som nu, og det forstår jeg så godt.. Lad os nyde det så længe det varer. Vi husker jo alle sidste sommer ik?

Siden sidst har jeg jo bl.a. været til Elle Style Awards som I måske ved, hvis I følger med på instagram. Jeg var rigtig sløj den dag faktisk, men efter en omgang træning med sejeste Sif efterfulgt af en tur i L’Oréals beauty lounge og et glas champagne, så fik jeg det heldigvis meget bedre, og havde faktisk en rigtig hyggelig og god aften.

Bl.a. takket være de her to som jeg fulgtes med. Nemlig Sidsel og Hanna.

Hanna og jeg havde begge to kjoler på fra Stine Goya. Hun laver jo de vildeste magi.. og den her kjole var virkelig en drøm at have på.

Makeup og hår stod dygtige Barbara Kehlet for i samarbejde med L’Oréals Beauty Lounge. Hun gjorde mig også klar sidste gang, og er virkelig god til at forstå hvad jeg kan lide og vil have. Den her gang kørte vi som I kan se stram hestehale og så havde jeg sort eyeliner og masser af glimmer på øjenene for at hylde årets tema, der var disco.Jeg følte mig virkelig heldig over, at jeg måtte have denne smukke kjole på fra Stine Goya. Alle pailetterne er håndsyet på og den har den smukkeste røde farve. Helt perfekt til det skønneste arrangement som Elle endnu engang havde stablet sammen.

 

(Visited 3,289 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

 • Reply nat 08.05.2018 at 14:50

  LOVE your dress at the awards!
  so gorgeous
  x
  http://anoddgirl.blogspot.com.au

 • Reply Rikke Andersson 10.05.2018 at 17:01

  Jeg ved godt det ikke er relevant ift dette indlæg, men det strandtelt i havde med til Roberta i Thailand, kunne i have det i en stor kuffert? Fylder det ikke meget? ?

 • You Might Also Like