« Mig og min karriere. Historien om Trine’s Wardrobe
JA!! Lidt mere om den bedste dag i mit liv »
Copenhagen 14.11.2016ME

Things I Like #59

til59-front

OK, sidste uge var uden sammenligning en af de bedste i hele mit liv. Den startede stille og roligt, og hverdagsagtig, men på den gode måde. Hjemme-aftener med hjemmelavet mad, stearinlys og masser af nye blomster. Onsdag aften skete der noget mega optur, og fredag d. 11.11.16 sørgede min kæreste for er en dag jeg aldrig nogensinde glemmer. Tag et kig med i sidste uges ‘Things I Like’ som var noget helt særligt.

________________

OK, last week was really something special. It started of as usual, but with some really nice evenings at home – I’m so happy that I don’t have any travels planed in November. Wednesday night I won the prize as Nordic Style Icon of the year, and Friday my boyfriend proposed to me. Take a look at last week’s things I like.

til59e

Jeg startede ugen ud klædt i pink i Pringle of Scotland strik og taske fra Elaine Hersby

I started the week in a pink knit from Pringle of Scotland and bag from Elaine Hersby

Jeg bliver aldrig træt af at få blomster og især ikke når de er så godt valgt som dem her jeg fik af min kæreste tidligere på ugen. De passede perfekt til min nye vase fra Louise Roe

I always love to get flowers especially when they’re as pretty as these my boyfriend gave me last week. They even matched my new vase from Louise Roe perfectly.

til59d

Onsdag aften vandt jeg Nordic Style Icon of the Year, og jeg synes stadig det er helt vildt optur. I kan læse mere om det HER.

Wednesday night I won the prize as Nordic Style Icon of the Year and I’m still really happy and proud about the title. You can read more about it HERE.

til59a

Vi sov inde på Skt Petri i forbindelse med showet. Det er virkelig sjovt at bo på hotel i sin egen by, og det var helt fantastisk at vågne op torsdag morgen til kæmpe morgenmadsbuffet inden både min kæreste og jeg skulle på arbejde.

After the big show we slept at Hotel Skt Petri in Copenhagen. It’s always kind of funny to sleep at a hotel in your own city, but what a luxury to wake up to the biggest hotel breakfast before both my boyfriend and I were of to work.

Leopard er ALTID et hit hos mig, og jeg elsker min nye jakke fra Modström.

Leopard is always a great idea. Here I am in my new coat from Modström.

Tilbage til hverdag og hjemmelavede blomkålspizza. Jeg havde helt glemt hvor lækkert det er, og så føles det 1000 gange rare i maven end hvis man har spist en hel hvedepizza :)

Homemade cauliflower pizza! 

Både min kæreste og jeg havde taget fri i fredags fordi han havde booket os et værelse på helt fantastiske Hotel Frederiksminde i Præstø. Jeg havde da det her billede blev taget dog inden idé om, hvor fantastisk vores 24 timer dér skulle blive.

Friday we took the day off since my boyfriend had booked a stay at the beautiful Hotel Frederiksminde in Præstø. I had no idea how amazing this weekend will turn out.

til59f

Som I måske har set på instagram så friede min drømmemand nemlig til mig fredag, og det var det mest fantastiske og samtidig mest uventede oplevelse nogensinde. Jeg tænker at fortælle lidt mere om det hele i et seperat indlæg senere på ugen, men jeg sagde selvfølgelig KÆMPE JA, og har fløjet på en lyserød sky lige siden.

As you might have seen on instagram my boyfriend proposed to me Friday. It was the perfect moment and situation and I had not seen it coming. I’ll tell you more about the proposal in a separate post later this week.

(Visited 4,944 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

14 Comments

 • Reply Rena 14.11.2016 at 14:59

  Love the pink sweater and the golden boots!
  xx Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Reply Inger 14.11.2016 at 15:23

  Tillykke med forlovelsen!

  • Reply Trine 17.11.2016 at 09:45

   Tusind tak :)

 • Reply Emilie 14.11.2016 at 15:37

  Har du en opskrift på de lækre pizzaer?
  Knus

  • Reply Trine 17.11.2016 at 09:46

   Hej Emilie
   Ja jeg skal nok smide den på bloggen inden længe :)
   KH

 • Reply katrine 14.11.2016 at 16:09

  tillykke, hvor er det dejligt for jer. glæder mig til at følge bryllupsprocessen :-)
  kh katrine

  • Reply Trine 17.11.2016 at 09:46

   Tusind tak Katrine :)
   KH Trine

 • Reply Molly 14.11.2016 at 17:22

  Tillykke!!! Har nærmest ventet på det her øjeblik :D har fulgt dig så længe og føler nærmest jeg kan mærke din lykke! Glæder mig til at høre mere!

  • Reply Trine 17.11.2016 at 09:46

   Hej Molly, tak for din søde kommentar :)
   KH Trine

 • Reply Ninette Jallov 14.11.2016 at 23:30

  Ejjj TILLYKKE Trine (og Nicholas!)! Hvor fantastisk <3 Har fulgt dig siden 2008 (husker dig stadig for at du altid skrev med små bogstaver – elskede det!!!) og du er, og bliver, min favorit blogger #1! Har stadig en cardigan fra edie's eye hængende derhjemme ;-) Du er så inspirerende på alle tænkelige måder og jeg ville ønske, at jeg var barn og kunne sige "når jeg bliver stor vil jeg være som Trine Kjær" – det lyder bare lidt nedtur når man er 23 :P Anyways, kæmpe stort tillykke til jer to søde, smukke, og meget inspirerende, mennesker <3

  • Reply Trine 17.11.2016 at 09:46

   Hej Ninette
   Tak for din vildt søde kommentar – den gjorde mig mega glad :)
   <3

   • Reply Ninette Jallov 18.11.2016 at 13:00

    <3
    Dit indlæg om forlovelsen gjorde mig glad helt ned i maven. Det er så fint beskrevet. Hvor er jeg glad på jeres vegne. I er et så smukt par <3

 • Reply JA!! Lidt mere om den bedste dag i mit liv - TRINE'S WARDROBE 18.11.2016 at 08:19

  […] lovede jer jo et seperat indlæg omkring fredag d. 11.11.16 som uden tvivl er blandt de bedste dage i mit liv, og det kommer […]

 • Reply Things I Like #60 - TRINE'S WARDROBE 22.11.2016 at 09:34

  […] sidste uges Things I Like HER […]

 • You Might Also Like