« International Women’s Day
Things I Like #98 »
Der er brugt reklamelinks i indlægget 13.03.2018ME

Things I Like #97

Stenbidderrogn, pasteller på neglene og årets første hvide sneakers. Jeg synes jeg har gjort hvad jeg kunne for, at det skal blive forårsagtigt, men desværre lader det vente på sig og jeg er efterhånden ret utålmodig. Til gengæld har jeg fejret kvindernes kampdag og en af mine allerbedste veninder, og der har også været andre lyspunkter i gråvejret. Tag et kig med nedenfor.

Ærligt gider jeg ikke gå i vintertøj længere, men det ser ud til at det bare bliver endnu koldere de næste dage. Jeg drømmer mig allerede frem til sommerferie og varme og holder indtil da varmen i den her fake pels fra STAND.

The Winter never seems to end here in Copenhagen. Right now I’m keeping warm in this fake fur from STAND

På vores spisebord er der dog lidt forårstemning. For det er kæmpe højsæson for stenbidderrogn og jeg kan ikke få nok… så dejligt og dekadent at sidde med hver sin 100 gram skål og nyde smagen af forår.

We’re pretending it’s Spring on our Dinner plates. It’s the high season of lumpfish roe and I could eat them every day.

Lille skat der sidder selv i badekaret og stor nyder det. Tiden flyver afsted!!!

My love is getting bigger and bigger. Time flies!

Og hun har fået lidt nye sager i ugens løb. Wood Wood t-shirts og de smukkeste t-shirts fra Christina Rohde.

And she’s been spoiled this week with new amazing stuff from Wood Wood and Christina Rohde.

Og jeg har fået nye sko. De er næsten for hypet allerede, men de er virkelig også pæne og billige HER

And I got myself some new sneakers. They are cool, comfy and really affordable HERE

Jeg har savlet over de her to looks fra hvad der DESVÆRRE bliver Phoebe Philos sidste kollektion for Céline.

I‘m in love with these two looks from what’s unfortunately going to be the last Pheobe Philo for Céline collection.

Ny hat fra Gucci

My new hat from Gucci.

Mine to favoritter i matchende tøj og klar til Kvindernes Kampdag

My two favorites were matching at The International Women’s Day.

Hvor Mads Nørgaard traditionen tro også havde inviteret på frokost på Kafeteria.

Mads Nørgaard lunch at the brand new Kafeteria.

I weekenden fejrede jeg min veninde Joses fødselsdag på den vandrette med naturven flere stenbidderrogn og pastelnegle fra Essie.

I celebrated my friend Josephines birthday with even more lumpfish roe, nature wine and pastel nails from Essie.

(Visited 4,543 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Anna 16.03.2018 at 08:23

    Så fine sko.. hvordan er de i størrelsen?

  • You Might Also Like