« Thursday Tip: Lille Bakery
Last june »
Copenhagen 11.06.2018FEATURED ME

Things I Like #103

Højdepunkterne fra sidste uge er primært fra NorthSide Festival. Min første festival med baby, og det var anderledes men bestemt ikke dårlig. Derudover fik jeg endelig mødt min niece, hvilket var ubeskriveligt stort og så har den ellers stået på afslapning efter 4 dage med musik og sociale begivenheder. Tag et kig med nedenfor

Hvidt på hvidt er jeg stadig vil med.

Og så var vi i Århus med hende her, der plukkede skovjordbær og spiste dem med kæmpe glæde i mine forældres have.

Vi var på Northside hele weekenden, og jeg fik langt fra set alle de koncerter jeg kunne ønske mig, men hvad gør det når man har sin yndlings pige med.

Jeg prioriterede N.E.R.D og Tyler the Creator og Liam Gallagher – sidstnævnte havde jeg Roberta med. De andre blev hun passet af min mor. Og jeg følte jeg valgte rigtigt. Pharrell og co gav den sindssygt gas, og Tyler er en genial rapper.

C.v. Jørgensen så vi også, men Roberta tog sig en lur.

Jeg elsker den her kjole og ikke mindst den grønne farve.

Udover at være på Northside så fik jeg også endelig mødt min bedårende niece Alba <3 Det er jo så vildt hvor lille en nyfødt er og hvor hurtigt tiden går.

Og så hjemme på Frederiksberg igen med Letz Sushi og TV hygge. Tiltrængt efter 3 dages festival om end jeg slet ikke har været så smadret som hvis den havde været babyfri.

Uanset hvad var det dog helt genialt at starte dagen i dag og altså en ny uge hos allerbedste Sif. Jeg kan ikke anbefale hende nok.

 

 

(Visited 429 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like