« Stockholm guide – mig og min by med Hanna Stefansson
Mig og mit barn med Lotte Skovgaard Nielsen »
04.06.2017PEOPLE

Mig og min sommerferie med Marie Boda

Det er juni, og det betyder at sommerferien for mange er inden for rækkevidde. Præcis ligesom sidste år har jeg taget en snak med en række skønne, seje og  inspirerende kvinder om deres ferieplaner.

Første i rækken er den smukke og dygtige skuespillerinde Marie Boda. Måske du allerede kender til hende, og ellers er jeg fuldkommen overbevist om at du kommer til det meget snart. Hun er bl.a. med i en af forårets mest omtalte film – nemlig Mehdi Avaz debutfilm “Mens Vi Lever,” der fik kæmpe ros i Cannes, og får præmiere til herhjemme til efteråret.

Læs om hendes sommerplaner, hvad hun skal spise og hvilken musik hun skal lytte til. Hvad hun altid har med i kufferten og hvad hun gør på en regnvejrsdag. Jeg kan allerede nu afsløre, at hun er en pige præcis efter mit hjerte – hun deler nemlig min kærlighed til både Italien, hele grillede fisk og aperol spritz.

Navn: Marie Boda
Alder: 21 år 
Beskæftigelse: Skuespiller

FORTÆL OM DINE SOMMERPLANER
Indtil for nylig var min sommerferie fuldt booket med optagelser i udlandet. Men inde for mit fag er det snarere en regel end en undtagelse, at optagelsesperioden skrider, og derfor har jeg pludselig fået foræret en hel sommerferie – hvilket jo ikke er helt skidt. Det betyder, at der pludselig er blevet plads til gode festivaldage, en kærestetur til Barcelona og venindehygge på Anholt i uge 30.

DANSK SOMMER ELLER SOMMER I UDLANDET 
I år bliver det en god kombi, men generelt er jeg størst tilhænger af at nyde den danske sommer og så drage sydpå, når vinteren melder sig. 

DE FEM VIGTIGSTE TING I KUFFERTEN  
STORT badehåndklæde, rejseguide (jeg kan bedst lide Politikens), silkebukser til når den solbrændte hud skal have ro, lille bog til strøtanker og gode gummisko.

HVAD SKAL PÅ GRILLEN  
Hele fisk og squash badet i den bedste olivenolie. 

FESTIVALSPLANER 
Jeg skal på Roskilde festival. Min venindes familie har kolonihavehus lige ved festivalen, så jeg tager min cykel med til Roskilde, så jeg nemt kan cykle hjem i deres have og få et break fra den lange fest – det har jeg brug for.

BEDSTE SOMMERMINDE SOM BARN 
Jeg kan tydeligt huske en sommer på Skagen med min familie og en håndfuld familievenner, der havde børn tæt på min og mine søskendes alder. Vi boede i et stort hus med en have, der lå i læ for Vesterhavets kraftige vinde. Dér, i brændende sol, brugte vi børn en hel dag på at forberede et teaterforestilling, som vi fremførte om aftenen. Det har sikkert været en enormt ustruktureret forestilling, som vi mest af alt viste for vores egen fornøjelse, men whatever – det var smadder sjovt. 

YNDLINGSBESKÆFTIGELSE PÅ FLYET  
Jeg plejer at downloade et par gode podcastserier inden afgang. Så flyver fem timer hurtigt. 

HVILKEN FEST SER DU MEST FREM TIL DENNE SOMMER 
Det ved jeg faktisk ikke. I min omgangskreds opstår de fede sommerfester altid ret spontant. Men en ting er sikkert: Anholt uge 30 bliver en fest.

ROSÉ ELLER EN KOLD ØL 
Rosé (men jeg siger heller ikke nej til en kold Tuborg).

UUNDVÆRLIGT SOMMER BEAUTY PRODUKT (udover solcremen) 
Mit absolut favorit sommer beautyprodukt er DavinesOi Oil. Den dufter vidunderligt og er god til saltvands- og solskadet hår.

BEDSTE REJSETIP 
Spørg løs i mødet med de lokale – de fedeste strande, paellarestauranter osv. kender de allerbedst.

HVAD SKAL DU LÆSE  
Jeg skal læse manuskriptet til en film, jeg skal skyde i efteråret. Det er både noget, jeg kan hygge mig i skyggen på en café, men det er selvfølgelig også arbejdsrelateret.

HVILKE TRE KUGLER VÆLGER DU TIL DIN IS 
Pistacie, hyldeblomst og salt caramel. 

HVAD GØR DU HVIS VEJRET ER DÅRLIGT 
Hvis vejret er dårligt, tager jeg bare en regnjakke på – sommerregn kan også noget.

YNDLINGS REJSEDESTINATION 
Jeg er total faldet for Latinamerika, men hvis det skal være lidt mere budgetvenligt og mindre omfattende, så er min yndlings rejsedestination Sardinien. Italiens fastland er også en favorit.

POOL ELLER HAVET  
Afgjort havet.

SMAGEN AF SOMMER ER…. 
Jeg er sikkert ikke den første til at sige det, men smagen er sommer er lig aperol spritz!

AKTIV FERIE ELLER AFSLAPNING 
Sommerferie handler for mig om ren afslapning. De aktive dage gemmer jeg til august, når ferien er forbi.

SOMMERENS SOUNDTRACK 
Ultramarins ”Sidste sommer” er klart sommerens soundtrack. Velproduceret pop af to flotte fyre – så bli’r det ikke bedre!

(Visited 5,418 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Helga 06.06.2017 at 16:47

    Elsker hende! Dejligt at interview – fyldes med sommerstemning <3

  • You Might Also Like