« Things I Like #68
A portrait »
Sponsored post 19.02.2017FOOD health ME

Pæn mad smager oftest bedst

Når det kommer til mad, så er smagen naturligvis det vigtigste, MEN man skal nu ikke underkende værdien af, at maden samtidig er pæn at kigge på. Det er bl.a. derfor jeg elsker at være ude at spise – fordi kokke altid formår at anrette maden mere delikat og smukt end man selv kan.

Jeg elsker det simple – altså simpel pæn mad – jo simplere en anretning er jo pænere synes jeg ofte den er…. Jeg tænker det nok også er derfor, at avokadomadden stadig hitter så meget på instagram.

Jeg har før fortalt jer om mit forhold til morgenmad, og hvor fuldkommen alt afgørende det er for mig, at starte dagen med en god morgenmad.

På en helt almindelig hverdagsmorgen står jeg sjældent og pocherer æg eller varmer nybagte boller. Dér står den til gengæld som regel på Cheasys yoghurt eller Cheasys skyr, og med al respekt for mælkeprodukter, så ser de sjældent ligeså mundvandsdrivende ud på et billede som en mad med avokado og et perfekt pocheret æg.

MEDMINDRE man blot bruger et par minutter længere på at anrette sin morgenskyr – For med ret få virkemidler kan man let få en hvid tallerken skyr til at se meget mere festligt og indbydende ud.

Jeg har foreviget min morgenmad gennem den seneste uge – kig med nedenfor, hvor jeg kommer med lidt tips til hvordan man gør sin morgenmad mere fotogen og endnu vigtigere så er smagskombinationerne himmelske..

Jeg kan ikke forestille mig en bedre måde at starte ugen på end den jeg gjorde i mandags. Helt lyserød og feminin og ikke mindst vildt velsmagende. Det tog ingen tid at tilberede – Jeg blendede Cheasy Skyr Smoothie Mix med lidt frosne hindbær og jordbær. I stedet for at drikke min lyserøde smoothie hældte jeg den i en fin dybtallerken og pyntede med granatæbler, hindbær og lyserød granola.

Onsdag peppede jeg Cheasys skyr med vanilje op med en banan jeg havde halveret på langs, hjemmelavet banan granola, græskarkerner og mynteblade og til sidst dryssede jeg med smukt grønt matcha pulver. En dejlig sød start på dagen.

Torsdag stod på den helt klassiske Cheasy Skyr  som jeg stadig elsker for dens let syrlige smag. Jeg lavede en typisk granola bowl a la dem man får når man er i USA. Jeg fyldte halvdelen af tallerknen på Cheasy Skyr, 1/4 del af tallerknen med hjemmelavet banan granola og resten af tallerknen fyldte jeg med lækre bær og mynteblade og så en sidevogn med honning :)

Husk at I stadig kan følge med i vores online Cheasy Bootcamp, der er fyldt med inspiration til en sund livsstil. Find det hele HER

Indlægget er lavet i samarbejde med Cheasy

(Visited 2,062 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

  • Reply Cecilie 19.02.2017 at 09:54

    Har du en opskrift på den hjemmelavet banan granola? Den ser al for lækker ud :)

  • You Might Also Like