« Shop my wardrobe this Sunday
It’s a……… »
Sponsored post 12.02.2017FOOD health ME

Om at huske de små pauser i løbet af dagen og mellemmåltiderne

cheasy-pauser3

Jeg praktiserer egentlig ikke nytårsforsætter og dog for er der én ting jeg har sat mig for i 2017, og som også er et af mine mål under Cheasy Bootcamp, så er det at huske at stoppe op i løbet af dagen og tage nogle pauser.

Jeg har hele mit voksen liv bare kørt på. Både kaffepauser og frokosten foregår som regel foran computeren, og når jeg tænker over det, så har jeg nok altid været dårligt til at stoppe op og koble fra i løbet af dagen.

Muligvis har det noget med min graviditet at gøre, altså, at jeg pludselig føler en trang til at trække stikket et par gange i løbet af dagen? Det kan være at gå en lille tur udenfor og få noget frisk luft – eller at sætte mig over i et blødt sæde og smide benene op. Bare nulstille hjernen lidt, så jeg igen kan koncentrere mig og være effektiv når jeg vender tilbage til skærmen.

Jeg vil lave en kaffe, og faktisk nyde den i stedet for at hælde den ned, og jeg vil spise en snack og faktisk være bevidst om dens smag i stedet for at køre den ned foran computeren.

Med alderen handler sundhed mere og mere om velvære for mig og ikke blot hård træning som det gjorde, da jeg var yngre. Jeg er begyndt at dyrke yoga og jeg vil have fokus på at være til stede i nuet og have det okay med, at der nogle gange er ro! Tænke over hvor sjældent man egentlig keder sig efterhånden fordi vi har 1000 remedier til at underholde os hele tiden (her tænker jeg for mit vedkommende særligt instagram :))

Trine_Blog_Foto3_120217

Både førnævnte kaffe og snacks smager faktisk bedre hvis der er ro og man tager sig tid til at nyde – og personligt tænker jeg også bedre når der er ro.

Og speaking of snacks, så har jeg altid været ret dårlig til at spise mellemmåltider, da jeg sjældent husker at preppe diverse snacks, jeg kan have med mig, men også dét har jeg fokus på her i det nye år, da jeg kan mærke jeg tit går sukkerkold hen på eftermiddagen.

Jeg er begyndt altid at have snacks med i tasken, og under modeugen reddede især Cheasys drikkeskyr med jordbær og granatæble mig flere gange i bilen mellem shows – Den smager vanvittigt godt. En anden favorit er den helt nye Cheasy skyr vanilje cup med crunchy granola (h

 

Summersummarum, så er nogle af mine mål for Cheasy Bootcamp at huske at spise mellemmåltider og at holde små pauser i løbet af dagen. Hvad er dine mål?

Og husk du stadig kan følge vores online Cheasy Bootcamp HER og ikke mindst tilmelde dig vores fysiske Cheasy Bootcamp events i henholdsvis Århus og København HER

Indlægget er lavet i samarbejde med Cheasy

(Visited 1,964 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

 • Reply Louise 12.02.2017 at 11:14

  Hvor er tasken fra? :)

  • Reply Trine 15.02.2017 at 10:30

   Hej Louise
   Den er fra By Malene Birger
   KH Trine

  You Might Also Like