« Julegaver til kæresten, din far, ven eller bror / 10 presents for him.
H&M Studio SS15 »
07.12.2014health inspiration

#FightXmasFat – Adventskonkurrence #2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hver uge i december vil Sara, Laura og jeg udlodde gaver i forbindelse med vores #fightxmasfat ‘challenge’. Vi har nu fundet vinderne af sidste uges konkurrence, hvor man kun vinde 3 x gavekort på 1.000 kr til Casall og de tre heldige vindere blev instagrambrugerne: @Krismoth @Louiebaek @Nanna_thomsen4 – I skal sende Laura en mail på Laura.lawaetz@elle.dk, så hooker hun jer op med Casall.

Denne uge har jeg glædet mig særligt meget til for der kan man vinde 3 x komplet hudpleje serie fra min egen linie Trine’s Wardrobe. Hver præmie har en værdi på 975 kr og indeholder :
Face Cream
Face Scrub
Face Mask
Micellar Water
Face Serum
Lip Balm
Facial Mist
Eye Roll-on 

Så har man det perfekte kit til hjemmespa og til at holde sin hud lækker i de kolde måneder. Proceduren for at deltage i konkurrencen er det samme som sidst:

Upload et billede af din sunde mad, december træning, nyt trænings gear eller noget andet indenfor sunhed og træning som du mener kan være motiverende og inspirerende for os alle sammen at følge med i. Husk at skriv #fightxmasfat og gerne @trineswardrobe så jeg kan holde øje :)

Vi trækker vi 3 vindere næste søndag når konkurrence #3 skydes igang – held og lykke :)

(Visited 250 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

 • Reply Jeanne 08.12.2014 at 09:35

  Stunning picks!!! Very inspirational!
  ♥♥♥
  Jeanne
  http://fashionmusingsdiary.com

 • Reply 091212 at TRINE'S WARDROBE 11.12.2014 at 10:00

  […] med at præsentere dem for jer. Husk i øvrigt at I kan vinde alle mine hudprodukter nu – læs mere HER, og at man kan spare 10 kr på alle hårprodukter og 20 kr på alle hudprodukter netop nu […]

 • You Might Also Like