« Mig og den nye sæson med stylingredaktør på Eurowoman, Kristine Halken
Mig og den nye sæson med Darja Barannik »
Copenhagen 16.04.2017FOOD health PEOPLE

Mig og min sundhed med Health Editor på Elle, Stephanie Bang

Er der én hvis billeder kan få mig til at savle når de dukker op på instagram, så er det Stephanie Bangs. Kvinden bag A Food Affair og Health Editor på ELLE Danmark, og det er på trods af, at hun faktisk ikke spiser kød, en ting jeg ellers er ret glad for.

Stephanie elsker hjemmelavet mad og prioriterer det mega højt på trods af en travl hverdag. Jeg har taget en snak med hende om morgenrutiner, hendes forhold til motion og slankekure, hvorfor hun næsten aldrig spiser junkfood og hvad der altid er i hendes køleskab.

Navn: Stephanie Bang 
Alder: 26 år 
Beskæftigelse: Project Manager & Health Editor hos ELLE Danmark og stifter af afoodaffair.dk

HVORDAN STARTER EN TYPISK MORGEN FOR DIG  
I øjeblikket er det sammen med min træner Timmy Kimose, som har fået til opgave at træne mig som en ’rigtig’ bokser, og jeg kan godt afsløre, at både ham og jeg er kommet på hårdt arbejde. Efterfølgende suser jeg hen på kontoret, hvor jeg nyder dagens første kop kaffe og spiser min morgenmad, som består af soyayoghurt blandet med chiafrø, havregryn, hørfrøkerner, frisk æble, ristede hasselnødder, kanel, vanilje og kardemomme – det er min all time favorite!

HVAD HAR DU ALTID I DIT KØLESKAB 
Broccoli, kogte bønner, tahin, soyayoghurt, gulerødder, hjemmelavet hummus og mørk chokolade. Og i min frugtskål på køkkenbordet har jeg altid æbler og bananer.

HVAD ER DIT FORHOLD TIL SLANKEKURE 
Jeg har aldrig selv været på en decideret slankekur, og det er nok heller noget, jeg vil anbefale. Jeg tror langt mere på en sund livsstil, hvor der også er plads til, at du kan nyde ting, som ikke nødvendigvis er sunde. Et hurtigt vægttab er ikke lig med, at det er længevarende, hvorimod du med den rigtige livsstil har langt bedre forudsætninger for, at bevare din normalvægt. Jeg er dog selv ret glad for at juicecleanse i ny og næ, fordi det giver mig en rar følelse i kroppen og efterfølgende bidrager med ny energi. Dog er det ’at juice’ ikke det mest optimale for alle, men det virker godt for mig.

DIN LIVRET 
Alt hvad der kan serveres i en skål. Jeg elsker ’bowl-food’, hvad enten det er salat eller grød, en Smoothie-, Yoghurt- eller Buddha-bowl; rigtig gerne med brune is og bønner, masser af grøntsager, hummus, avokado og ristede nødder og kerner. Min livret er gerne noget, jeg selv har lavet, da jeg derved sikrer, at alt er så naturligt som muligt, og at maden ikke er forarbejdet. Spaghetti med hjemmelavet tomatsovs er virkelig også en søndagsfavorit hjemme hos mig!

3 GODE TING, DU GØR, NÅR DU SKAL FORKÆLE DIG SELV  
Der er især 3 forskellige scenarier, som for mig er ren forkælelse.
1. Inviterer folk jeg holder af til en storslået middag, eller champagnebrunch med alt hvad hjertet begærer
2. Tager et langt bad, hvor jeg scrubber fra top til tå og går i seng med en stor portion banan-is med mango, kokos, pekannødder og kakaonibs og en god film. Helst i selskab med min roomie Julie.
3. Går en lang tur med min højt elskede hund Otto. Gerne med høj musik i ørene, som hjælper mig til at lukke alt omkring mig ude, så jeg kun er til stede i mit eget hoved.

HVILKE TRÆNINGSFORMER DYRKER DU  
Jeg har dyrket motionsboksning det sidste halvandet år med stor begejstring, men har nu valgt at tage skriftet videre og optimere min træning hos Timmy Kimose, som er tidligere bokser og nu træner i boksning. Derudover løber jeg sammen med adidas Runners og mine ELLE-kolleger et par gange om måneden, og så prøver jeg at få plads til at dyrke lidt pilates. Jeg er helt klart bedst til de træningsformer, hvor der er fart på, da jeg hurtigt kommer til at kede mig, hvis jeg ligger for længe på en måtte.

HVOR OFTE TRÆNER DU  
Lige for tiden er jeg i gang med et intenst forløb, da jeg en gang for alle vil gå all in på at komme i rigtig god form. Jeg har altid været glad for, at træne og holde mig i gang, men aldrig sådan for alvor givet det en skalle – det gør jeg så nu. Det betyder, at jeg træner 8 gange om ugen med min træner; mandag – lørdag, hvor jeg to gange om ugen træner både morgen og aften. Og så holder jeg helt fri om søndagen.

DIN GUILTY PLEASURE
Jeg har mange, men de største er kold Chablis, Gin & Tonic og mørk chokolade med dadler og peanutbutter, gerne sat sammen som en lille ’sandwich’.

DIN NÆSTE REJSEDESTINATION
Jeg elsker, at være i DK i sommermånederne, så i juli skal jeg besøge forskellige steder, hvor turen blandt andet går til Bornholm, Skagen og Tisvilde. I september skal jeg til Sydafrika på safari med en stor gruppe venner – det glæder jeg mig helt vildt meget til!

HVAD HAR DU ALTID MED I TASKEN  
Mælkesyrebakterier og C-vitamin, begge fra Pure Pharma. Det første er i pulverform, som ligger i en lille stick, der gør det nemt at tage efter et måltid, og som bidrager med gode bakterier til min fordøjelse. Det andet er et nyt produkt, som er en brustablet med appelsinsmag, der indeholder naturlig koffein, så når jeg føler mig lidt døsig, tager jeg sådan en i stedet for at drikke endnu en kop kaffe. Jeg bestræber mig også på altid at have en snack i form af en hjemmebagt fuldkornsbolle og noget frugt, da jeg helst skal spise hver 3 time for at holde mit blodsukker stabilt.

GÅTUR ELLER LØBETUR  
Jeg går meget mere end jeg løber, så det må blive gåtur der vinder. Det skyldes især, at jeg har en hund, og så kan jeg simpelthen ikke tale mens jeg løber, så jeg vil hellere tage en lang walk and talk med en veninde.

YNDLINGS FAST FOOD 
Det er sjældent jeg spiser fast food, men jeg har helt sikkert en svaghed for burgere – vegetarburgere, da jeg ikke spiser kød. Jeg bor tæt på en Halifax, så når jeg virkelig ikke orker at lave mad, og jeg har lyst til noget som er fedt og salt, så henter jeg en veggie ’Biarritz’-burger med tomatsalsa, gedeost og champignoner. Men pomfritterne foretrækker jeg at lave selv.

HVAD ER VIGTIGST – KOST ELLER MOTION
Det synes jeg ærlig talt ikke, at man kan dele op, for det handler om livsstil og balance. Du kan ikke komme i topform, hvis ikke du spiser godt og næringsrigt, og vi har alle sammen brug for at være aktive. Men eftersom vores kost har betydning hver eneste dag, og mange af vores alvorlige folkesygdomme er et resultat af det vi spiser, vil jeg klart anbefale, at man starter der. Når man har fundet en fin balance med sin kost, kan man fokusere på træningen og få forenet de to.

Læs mig og min sundhed med modellen Regitze Christensen HER

Læs mig og min sundhed med personlig træner Marie Louise Cramer HER

(Visited 2,661 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like