« Mig og min sundhed med Health Editor på Elle, Stephanie Bang
L.A GUIDE – Mig og min by med Emilie Lilja »
Copenhagen 23.04.2017PEOPLE

Mig og den nye sæson med Darja Barannik

En af de bloggere udenfor danmarks grænser som jeg ofte har fornøjelse af at arbejde sammen med eller støde på til modeuger er norske Darja Barannik. Vi har kendt hinanden i nogle år efterhånden og var senest på et ret stort job i Stockholm for en månedstid siden… som I snart kommer til at se mere :)

Darja har den skønneste personlighed, hun er smilende, positiv og tilstedeværende og så har hun en virkelig fin stil, der er langt mere klassisk end min egen. Jeg har taget en snak med hende om alt fra hendes bedste køb, hvad hun glæder sig til at finde frem fra gemmeren når vejret bliver varmere, favorit tendens den her sæson, og så deler hun et billigt styling tips, der virkelig gør en forskel.

Navn: Darja Barannik  
Alder: 26 år  
Beskæftigelse: Blogger og freelance-journalist 

HVAD SER DU MEST FREM TIL AT FINDE FREM FRA GEMMERNE, NU HVOR DET BLIVER VARMERE? 
Åbne sko og lettere materialer. Jeg glæder mig til at bytte jeans ud med nederdele og bare ben. Alt bliver så meget pænere med bare ben.

YNDLINGS HIGHSTREET BUTIK 
Weekday, Zara og H&M.

HVIS DU KUN MÅTTE KØBE EN TING DENNE SÆSON 
Jeg er generelt en ret dårlig shopper – jeg planlægger sjældent mine køb og er som regel meget impulsiv, når jeg shopper. Dog er jeg meget optaget af kvalitet og tidsløshed. Jeg elsker at gøre klassiske investeringer frem for de trendbaserede. Om jeg skal have en ny taske? Sko? Blazer? Måske en læderjakke? Det får vi at se.

DET BEDSTE FASHION TIP, DU HAR FÅET 
Jeg tror egentlig, at jeg har lært mig selv op igennem årene. Netop det at være tro mod sig selv og sin egen stil. At være komfortabel i sit tøj er alfa omega.

LÆDERJAKKE ELLER DENIMJAKKE
Læderjakke!

HVORDAN FORBEREDER DU DIG PÅ DEN NYE SÆSON? 
Jeg har en god basisgarderobe med mange key-items, jeg elsker. Og netop derfor kan jeg bruge flere af tingene året rundt; blazere, skjorter, t-shirts, jeans osv. bliver hængene i skabet, mens tykkere jakker bliver erstattet af læderjakker og fine trench coats.

BEDSTE KØB NOGENSINDE 
Vores lejlighed!

BEDSTE STYLING TIP 
Jeg elsker at have tynde strømper i mine mokkasiner – det giver et enkelt, men også et spændende element til looket. Desuden kan jeg godt lide at blande mønstre, materialer og farver – det gør ofte outfittet mere personligt og skaber spændendende kontraster. Bare husk at balancere udtrykket! Lag-på-lag er også et godt tip, der sjældent slår fejl.

HVAD VIL MAN ALDRIG SE DIG I 
Man skal aldrig sige aldrig – hehe.

HVAD REDDER DIG I EN TØJKRISE 
Jeans, kashmirtrøje, Ray Ban Wayfarer solbriller og mine Gucci-loafers.

FAVORIT TENDENS DENNE SÆSON 
De glade firsere! Jeg elsker oversized skuldre; specielt blazere med skulderpuder. Og kunne jeg selv vælge, ville jeg have skulderpuder på absolut alt, hvad jeg bruger; kjoler, trøjer, jakker og skjorter. Denne sæson viste de største modehuse, hvordan man pifter 80’er moden op med et mere moderne udtryk. Hos blandt andre Balenciaga var skulderpuderne tre gange så store denne sæson. Det var overdrevene dimensioner, farvekontraster, sexet lak og uld og statement-tilbehør, der understreger stilen. Hos Marni derimod så vi mere nedtonede skuldre og dusede farver – et mere naturligt og wearable udtryk. Og jeg elsker tolkningerne på hver sin måde – jaaa tak!

KJOLE ELLER BUKSER
Bukser!

HVIS DIN GARDEROBE KUN MÅTTE HAVE EN FARVE 
Sort. Det er altid en sikker vinder; i hvilken som helst tøjkrise til både job og fest. Sort fungerer altid!

BESKRIV DIT OUTFIT, HVIS DU SKAL UD EN AFTEN 
Ofte blazer – enten som et todelt sæt eller med kjole til. Bukser med vidder er også en favorit!

ET BEAUTYPRODUKT, DER ALTID KAN REDDE DIN DAG 
Jeg er afhængig af min dagcreme fra Elixir (Niactil, som giver fin glød). Ellers er jeg også ret afhængig af øjenbrynsgele og læbepomade.

DET ITEM, DU HAR HAFT I DIN GARDEROBE I LÆNGST TID 
Et par gamle Converse. De er så slidte, men der er så meget nostalgi og følelser over dem, som rammer mig, hver gang jeg kigger på dem.

Læs mig og den nye sæson med Kristine Halken, stylingredaktør på Eurowoman HER

Læs mig og den nye sæson med Marie Jedig HER

(Visited 2,178 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like