« Mig og 2017 med Trine Kjær
Mig og den nye sæson med Marie Jedig »
19.03.2017PEOPLE

Mig og min sundhed med model Regitze Christensen

Jeg har før introduceret en af mine absolut yndlings modeller for jer herinde HER, og nu er det tid til at tage en snak med den danske skønhed Regitze Christensen igen.

Der er mange grunde til jeg synes Regitze Christensen er skøn – primært faktisk pga. hendes sind, power og vildt skønne udstråling, men selvfølgelig også pga. hendes usædvanligt flotte ydre. Et ydre der bl.a. har skaffet hende jobs for Céline, Ralph Lauren og Dolce & Gabbana, og sidste år også fuldt fortjent skaffede hende titlen som årets model til Elle Style Awards.

Denne gang har jeg taget en snak med hende om sundhed, mad og træning – for hvem vil ikke gerne have lidt tips fra en af Danmarks smukkeste mennesker – jeg vil i hvert fald gerne :)

Navn: Regitze Harregaard Christensen 
Alder: 23 år
Beskæftigelse: Model 

HVORDAN STARTER EN TYPISK MORGEN FOR DIG  
En typisk morgen starter kl. 8 med friskbrygget kaffe og min fantastiske hjemmelavede kokos- og bananhavregrød med æggehvide i (jep, et bodybuilder-tip til mere protein i måltiderne). Det bliver indtaget under dynen til et afsnit af en god serie, inden den står på morgentræning!

HVAD ER DIT FORHOLD TIL SLANKEKURE 
Jeg endte kort ud i en spiseforstyrrelse for ca. fire år siden, da jeg havde lavet strenge regler i mit hoved for, hvad jeg måtte spise og ikke måtte spise. Det lærte jeg at give slip på – på den hårde måde. Efter min nedtur har jeg lært mig selv at droppe alle regler og have en sund balance, hvilket jeg er virkelig stolt af. Regler førte nemlig kun til cravings og mangel på selvkontrol, når jeg endelig tillod mig selv at spise en lille smule usundt. For mig var kulhydrater et no-go. I dag spiser jeg kulhydrater dagligt i moderate mængder. Så for mig er slankekure virkelig øv, men selvfølgelig en nødvendighed for nogen i bestemte perioder – så længe det kun er for en periode. Ellers har jeg en 80/20 livsstil. 80% sund og 20% usund, og det har jeg det fint med. Jeg lever et liv nu, hvor jeg spiser overvejende sundt, men jeg tillader også mig selv at gøre plads til lækre cocktails, burgere, chokolade osv. Alt med måde.

 

DIT YNDLINGS SUNDE TO-GO MÅLTID  
Jeg elsker asiatiske to-go retter med mange lækre grøntsager og med kylling eller rejer i. Det køber jeg oftest, når jeg skal på jobs rundt omkring i verden. Hjemme i New York køber jeg tit salater fra kæden ’Sweetgreen’ – de smager bare så godt!

HVAD HAR DU ALTID I DIT KØLESKAB  
Jeg har ALTID skinke , haha! – det er lidt skørt, faktisk. Derudover er der altid mælk, æg, masser af grøntsager, ost, bær, hummus og ketchup selvfølgelig.

HVILKE TRÆNINGSFORMER DYRKER DU  
Jeg er ingen træningshaj, så jeg forsøger konstant at komme ind i en god rytme og holde den. Jeg vil gerne leve et sundt og langt liv samt at have en slank, tonet og stærk krop. Så jeg forsøger så vidt muligt at variere min træning. Primært dyrker jeg yoga, styrketræning og høj intensitetstræning.

YNDLINGS FASTFOOD  
Burritos! Jeg kan faktisk godt synes, at pizza er lidt kedeligt. 

HVOR OFTE TRÆNER DU  
Jeg prøver at træne 4-5 gange om ugen. Dog har jeg også perioder, hvor der kan gå helt op til en måned imellem . Ups!

DIN LIVRET 
Jeg kan faktisk virkelig godt lide sund mad. Tanken om hvad det gør ved min krop, min energi og min hjerne får det til at smage bedre. Generelt elsker jeg virkelig krydret mad som thai, marokkansk, arabisk eller indisk. MEN: Intet slår min fars hjemmelavede krebinetter med flødekartofler og champignonsovs! 

DIN NÆSTE REJSEDESTINATION  
Med mit job er jeg heldig at rejse verden rundt. Dog er det sjældent, at jeg ser det store, fordi det typisk bare er ind og ud af lufthavnen. Min kæreste og jeg har virkelig mange rejsemål i hovedet. Vores næste tur bliver nok et roadtrip i en van gennem USA og så ende i L.A. Det glæder jeg mig utrolig meget til, da jeg stort set kun er i New York.

HVAD HAR DU ALTID MED I TASKEN  
Jeg har altid en god bog med, oftest en personlig udviklingsbog. Og ellers min computer, min kalender, en fed håndcreme, tyggegummi, øjenvippebukker, læbepomade og min tandbørste.

YNDLINGS SUNDHEDSAPP  
Moves. Jeg kigger dagligt på, hvor mange kilometer jeg har gået. Jeg er lidt af en freak med det. Jo flere kilometer i benene – jo mere plads til mad og drinks!

HVAD ER VIGTIGST – MOTION ELLER KOST 
Begge dele! De er begge gode og vigtige for det ydre som glød, toning og et lækkert spejlbillede – også i forhold til at modvirke stress og booste til din glæde og energi. Det er vigtigt at spise rigtigt og huske de gode fedtstoffer! Det skal være en kombination.

Læs min tidligere snak med Regitze Christensen HER

(Visited 4,538 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

 • Reply Camilla LW 19.03.2017 at 16:36

  Tak for et fint indlæg – altid interessant at høre om andres rutiner. Jeg er allltid på jagt efter nye spændende steder at spise… Kan du mon oplyse om hvor billedet i øverste højre hjørne er fra?

  • Reply Regitze 25.03.2017 at 19:59

   Glad for at du kunne lide indlægget :)
   Billedet er fra en lille cafe i New York, der hedder Two Hands. Virkelig lækker brunch!
   Mvh Regitze

  You Might Also Like