« #FightXmasFat – Adventskonkurrence #3
Opskrift på Broccoliboller / Broccoli Buns Recipe »
22.12.2014health

#FightXmasFat – Adventskonkurrence #4

Hvor er det fedt at se hvor mange af jer, der har joinet #fightxmasfat – vi er allerede nået til 4 advent nu, og før jeg afslører den sidste adventskonkurrence vil jeg lige sige kæmpe stort tilykke til de tre vindere af sidste uges kunkurrence, hvor man kunne vinde sneakers fra Naked. Vinderne blev @louisektoft @sofiekauffmann og @marlenebloch – stort tillykke. I har vundet et gavekort på 800 kr til verdens fedeste sneaker shop Naked :) I skal blot sende en mail med jeres fulde navn og adresse til sara@healthyskinnybitch.dk og mærke emnefeltet: “#FIGHTXMASFAT ADVENTSKONKURRENCE”, så sætter vi jer i kontakt med de søde piger fra Naked.

fightxmasfat4

I denne uge kan man vinde 3 x gavekort til den sejeste nye sportsbutik Invectus Sport, der bl.a. er forhandler af nogle af mine yndlings træningsmærker som fx. Casall, Saysky og Puma.

For at få fingrene i lækkert nyt træningsgear skal I blot følge samme procedure som sidst. Upload et billede af din sunde mad, december træning, nye trænings gear eller noget andet indenfor sundhed og træning, som du mener kan være motiverende og inspirerende for os alle sammen at følge med i på Instagram. Husk at skriv #fightxmasfat (og også meget gerne @trineswardrobe #trineswardrobe – så jeg kan følge med :))

 

(Visited 201 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Jeanne 22.12.2014 at 10:35

    Stunning !
    XO
    Jeanne
    http://fashionmusingsdiary.com

  • You Might Also Like