« Mine 10 skønhedsbud
Mig og min træning med Fredesblog »
15.03.2016health ME PEOPLE

Mig og min træning

migogtræning

Næste ‘tema’ herinde bliver træning og sundhed. Jeg vil bl.a. komme med mine bud på sund takeaway, jeg vil have fokus på træningstøj og sidst men ikke mindst har jeg snakket med nogle seje vidt forskellige kvinder om deres forhold til træning og sundhed.

Vi starter med mit eget forhold til motion, kost, hvordan jeg holder motivationen og hvad min guilty pleasure er.

HVILKEN TRÆNINGSFORM DYRKER DU
Forskelligt konditionstræning, styketræning og yoga.

HVOR OFTE TRÆNER DU
Det er ret forskelligt og afhænger meget af om jeg er ude at rejse eller om jeg er hjemme. Hvis jeg er i København, så træner jeg 2 gange om ugen med min personlige træner Sara, og derudover supplerer jeg med en løbetur om ugen, en træning selv i Sporting Health Club og evt lidt yoga med min yndlings app Yoga Studio.

DIT BEDSTE SUNDHEDSTIP
Alt med måde som de franske kvinder også lever efter. Jeg tror ikke på at udelukke specifikke kostgrupper, da jeg tror udelukkelse af fx slik vil gøre ens craving endnu større, og lige pludselig har man et svagt sekund og tømmer en hel bland-selv-butik. Jeg gør noget ’usundt’ hver evig eneste dag – det kan være et glas vin eller noget slik, men til gengæld sørger jeg for at træne og at mine hovedmåltider som regel er sunde og fyldt med grøntsager og protein.

SKYR ELLER EN BOLLE MED OST
Hver ting til hver sin tid. I weekenden står den på morgenbord med brød, ost, frugt og måske en tebirkes, og i hverdagen bliver det til yoghurt, havregrød eller skyr. Jeg elsker virkelig morgenmad og prøver at gøre noget ud af det hver evig eneste dag.

HVAD ER DIN MOTIVATION
Min motivation når det kommer til motion og sundhed er helt klart, at jeg gerne vil være den bedste version af mig selv. En ting er udvendigt, men også indvendigt. Jeg kan mærke, at jeg har det bedre og får mere energi hvis jeg spiser mig mæt i noget sundt end hvis jeg spiser en hvid sandwich, og det er sindssygt vigtigt fordi jeg arbejder så meget. Derudover er jeg, selvom jeg ikke vil have troet det for to år siden, virkelig blevet glad for at træne. Det er et dejligt frirum i min hverdag, hvor jeg kun bruger tid på mig selv, og jeg elsker at se at jeg bliver hurtigere til at løbe eller bedre til at udføre en øvelse.. det er super motiverende.

migogmintræning1

HVAD ER DIT SUNDE GO-TO
Hvis jeg er sulten og skal have noget hurtigt, så går jeg for 7 elevens tikka kyllingespyd. Det er det perfekte mellemmåltid – de smager godt, er sunde og mætter ret meget.

HVORDAN VIL DU BESKRIVE DIN KOST
Den er relativ sund og varieret. Jeg elsker hjemmelavet mad, og går helt klart mest op i morgenmad og aftensmad, hvorimod frokosten tit bliver en nem løsning som takeaway salat eller noget der bliver spist hurtigt på farten. Jeg elsker heldigvis grøntsager og spiser langt hellere det end hvidt brød og kartofler. Jeg udelukker ikke nogle fødegrupper og spiser fx altid ret mange kulhydrater om morgenen, men prøver at undgå for meget sukker.

DET BEDSTE VED HVERDAGEN
Mit arbejde, mine venner, familie og kæreste. Jeg elsker at gøre en indsats ud af at gøre hverdagen mere farverig, og derfor kan vi hjemme hos os sagtens finde på at købe ribeye steaks i torvehallerne en tirsdag og åbne en flaske vin. Eller stå lidt tidligere op en onsdag morgen og lave stempelkaffe og spise langsomt morgenmad, og derefter tage til træning.

HVIS DU KUNNE VÆRE DEN BEDSTE I VERDEN TIL EN SPORT, HVAD SKULLE DET SÅ VÆRE
Hvis jeg var en mand, så basketball. Det er jo så sej en sport og de ser seje ud mens de spiller.

BLOWDRY ELLER AIRDRY
Air dry ALTID! Jeg føntørrer aldrig mit hår, kun hvis det er en totalt nødsituation. Det er tidskrævende og ofte bøvlet at lufttørre håret, men jeg har fået en rutine, hvor jeg vasker det når jeg kommer hjem fra arbejde, og så er det stort set tørt når jeg skal i seng.

DIN GUILTY PLEASURE
Vin og charcuteri. To ting som ikke er super gode for kalorie-regnskabet, men det er jo så lækkert.

(Visited 4,072 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

  • Reply Mig og min træning med Fredesblog - TRINE'S WARDROBE 18.03.2016 at 10:30

    […] « Mig og min træning 0 Comments […]

  • Reply Opskrift på lækker, sukkerfri og sund Granola - TRINE'S WARDROBE 20.03.2016 at 08:49

    […] jeg har fortalt utallige gange – bl.a. i indlægget om min kost HER,  så er jeg en sucker for morgenmad. Både den salte slags i form af æg og noget grønt, men […]

  • Reply Mig og min træning med Emily Salomon - TRINE'S WARDROBE 01.04.2016 at 10:29

    […] mig og min træning med mig HER, med Fredesblog HER og med Emilie Lilja […]

  • You Might Also Like