« Friday Crush: Lily-Rose Depp
Mig og min telefon med Christiane Vejlø »
01.03.2016PEOPLE

Mig og min telefon

trinekjaer-apps

Næste lille række interviews på bloggen kommer til at omhandle vores telefoner og ikke mindst hvilke app’s vi bruger mest. Jeg elsker min telefon og mange af de app’s der hver dag gør mit liv en anelse nemmere eller sjovere. Først kan I læse om mine yndlings apps, hvilken jeg blev nødt til at slette, mit forhold til selfies og hvilke instagram profiler jeg elsker at følge, og senere vil I kunne læse om to seje damers forhold til deres telefoner.

Navn: Trine Kjær
Alder: 27 år
Telefon: Iphone 6 +
Beskæftigelse: Indehaver af Trine’s Wardrobe Care, stylist og blogger.
Instagram: @trineswardrobe
Snapchat: trineswardrobe

APP DU VAR NØDT TIL AT SLETTE
Candy crush fordi jeg brugt alt for meget tid på at spille, og følte mig totalt dum når jeg pludselig havde brugt 45 minutter på en bane. Tid som jeg kunne have brugt så meget bedre.

MEST NYTTEFULDE APP
Mobilepay. Den er jo genial og gør at det slet ikke er ligeså akavet at ‘kræve’ penge ind fra venner og veninder. Desuden er den helt perfekt når man er på loppemarkeder.

APP’EN DU VIL ANBEFALE TIL DIN VENINDE
Yoga Studio. Den koster godt nok lidt penge, men den er hver en krone værd. Jeg er ikke den store yoga haj selv, men jeg er blevet helt bidt af det efter jeg har downloadede app’en. Den er delt op i begynder, mellem og øvet og så er der programmer der tager 15 min eller 30 min og med forskellige fokus områder.. fx. styrke eller smidighed. Jeg bruger den et par gange om ugen og altid hvis jeg rejser.

MEST VANEDANNENDE APP
Instagram. Jeg ville ønske jeg kunne sige noget andet, men det er uden tvivl den jeg tjekker mest og helt klart tjekker alt for meget.

YNDLINGSSPIL PÅ DIN TELEFON
Lige nu kører jeg den helt old school med solitaire (syvkabale) – man bliver ikke så afhængig af det som af mange andre spil, men det er godt tidsfordriv, hvis man venter I lufthavnen.

HVORDAN HAR DU DET MED SELFIES
Jeg har det lidt dobbelt med selfies. Jeg synes folk skal give den gas, og jeg liker faktisk tit selfier på instagram. Jeg synes det er fascinerende at se hvordan folk bedst kan lide at fremstille sig selv, og samtidig begriber jeg ikke det ansigt som nogle folk automatisk fyrer op for, så snart de tager et selfie. Lad os håbe at ‘duckface’ dør i løbet af 2016.

MEST OVERRASKENDE APP PÅ DIN TELEFON
Power nap with Andrew Johnson. Den er totalt cliché. En mand der taler en til ro, men når jeg har meget travlt kan jeg have svært ved at sove og så bruger jeg den til at komme ned I gear.

YNDLINGS BILLEDREDIGERINGSAPP
Photoshop er faktisk min yndlings. Den er god til at redigere lys, kontrast og skygger helt naturligt. Jeg er ikke så vild med billeder med alt for tydeligt filter, men sommetider bruger jeg også VSCO.

APP’EN DU BRUGER MEST TID PÅ
Udover instagram, så er det faktisk boligsiden. Min kæreste og jeg leder ikke efter en ny lejlighed, men jeg har altid været fascineret af boligmarkedet, og holder hele tiden øje med priser og om der skulle dukke et eller andet spændende op.

UDOVER DIG SELV, HVEM BURDE FOLK SÅ FØLGE PÅ INSTAGRAM
Jeg elsker især at følge mad, bolig og kunst profiler. Nogle af mine favoritter er @ad_magazine @studdedhearts @_sightunseen_ @sundaysuppers @whatforbreakfast

(Visited 3,778 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

8 Comments

 • Reply Mathilde 01.03.2016 at 14:35

  Tak for tippet om Yoga Studio – har længe ville starte på yoga igen, så nu vil jeg teste app’en. Super fedt indlæg – glæder mig til at læse flere interviews og blive inspireret :-)

 • Reply Ida 01.03.2016 at 16:06

  Sikke et fint nyt tiltag til bloggen :-)

 • Reply Nicoline Berthy 02.03.2016 at 22:29

  Skønt tiltag! Jeg må erkende, at jeg også har brugt alt for meget tid på Candy Crush, og så til sidst ingen anden udvej end at slette den – det var nu sjovt så længe det varede. ;)

 • Reply WORDS WORTH READING | SilleWho? 05.03.2016 at 06:02

  […] A new kind of love. Gode tips, hvis du vil starte en blog eller optimere en allerede eksisterende. Mig og min telefon af Trine’s wardrobe. En ny serie, som Trine starter op. Fin måde at lære folk at kende og […]

 • Reply Mig og min telefon med Christiane Vejlø - TRINE'S WARDROBE 06.03.2016 at 16:33

  […] kvinde jeg kom til at tænke på, da jeg fandt på temaet om app’s (du kan læse første interview med mig selv HER) var selvfølgelig Christiane Vejlø. Danmarks ubetinget elektronik […]

 • Reply Mig og min telefon med Mette Marie Lei Lange - TRINE'S WARDROBE 11.03.2016 at 15:43

  […] forrige app interview med mig HER og Christiane Vejlø HER og husk at tjekke Mette Maries skønne univers på Twin Peaks […]

 • Reply Anemone 25.03.2016 at 16:42

  Hej Trine ?
  Hvor er dit flotte cover fra?

 • Reply 3 Goodies: Workout outside the gym - TRINE'S WARDROBE 02.04.2016 at 08:58

  […] … Husk du kan læse om mine andre yndlings APPs HER […]

 • You Might Also Like