« A new year with me
A New Year with Josephine Bredsted (Ganni) »
09.01.2016PEOPLE

A New Year with Sara aka Healthy Skinny Bitch

Nå, efter min samtale med mig selv (lol igen!) HER, så er det tid til at snakke med nogle af de seje kvinder, jeg er så heldig at omgås i hverdagen. Generelt har der igennem bloggens 7 leveår været alt for lidt med andre end mig, synes jeg. Så jeg håber i vil tage godt i mod det.

Den første jeg vi snakke året der gik og forventninger til 2016 med er ingen ringere end min træner, kontorsambo og ikke mindst veninde Sara – som jeg har nævnt en del herinde i bl.a. i forbinde med The Squat Butt Challenge i 2014.

SARA JIN SMIDT

Sara er 29 år, bor på Nørrebro, driver bloggen HealthySkinnyBitch og så svinger hun pisken som personlig træner overfor blandt andre mig.

newyear-sara

DET BEDSTE VED DIT JOB
Det er uden tvivl alle de dejlige mennesker, som man får lov til at følge på tæt hold. Særligt igennem mit job som personlig træner kommer jeg virkelig tæt ind på livet af en masse helt fantastiske mennesker, som man får lov at følge både i deres op- og nedture, så det betyder meget, når de når deres mål. F.eks er mine vægttabsforløb ofte forbundet med opture og nedture, sved, tårer og sejrsdanse – det er noget helt særligt og meget personligt, som man skal opleve for at forstå det.

Og så har jeg også alle mine fitnesshold, hvor jeg har piger, som har fulgt mig trofast igennem mange år, og som jeg ser flere gange om ugen. Det bliver en ekstra familie og nogle man ser mere end sine venner og familie – man følger dem tage deres uddannelse, blive færdige med deres uddannelse og få jobs, stifte familie og få børn – det er noget helt specielt!

HØJE HÆLE ELLER SNEAKERS
Er totalt sneakerpiger – på trods af mine sølle højde på 152.5 cm ;) Jeg har tidligere været meget på hæle og særligt stilletter til weekendens fester (elsker høje stilletter!), men må indrømme at jeg med årene er blevet mere og mere sneaker-freak!

DET BEDSTE VED 2015
At afslutte min kandidat i Human Ernæring. Det var simpelthen så fedt at afslutte min uddannelse, og selve mit specialeforsvar var en super god oplevelse! Og så har det været mindst lige så fedt, at kunne have fuldt fokus på min blog, personlige træning osv efterfølgende. Jeg har så mange ting jeg gerne vil og ideer jeg vil realisere, så det har været fedt, at kunne dedikere hele sin tid til det – selvom jeg stadig mangler flere timer i døgnet :)

newyear-sara1

GODE VANER DU TAGER MED DIG IND I 2015
Jeg vil blive ved med at tro på, at ting kan lade sig gøre, hvis man virkelig vil det, og kæmper for det! Jeg tror på, at mine seje klienter kan blive stærkere og sundere. Jeg tror på, at min lille virksomhed kan vokse sig større. Jeg tror på, at min kæreste og jeg nok skal finde os en ny fantastisk lejlighed, når vi skal ud af den vi bor i nu :)

MEST FORFRISKENDE DRIK
Grapejuice! Og så kaffe… kaffe kan man altid drikke, men har haft en obsession med grapejuice henover vinteren, hvor det har været mørkt og koldt, synes simpelthen det er så lækkert og friskt!

HVAD GLÆDER DU DIG TIL I 2016
Jeg glæder mig særligt meget til, at skulle indvie mit nye kontor, som jeg skal dele med selveste Trines Wardrobe :) Et kontor er virkelig noget, som jeg har savnet længe, og så bliver det endda i det fornemmeste selskab man kunne ønske sig.

(Visited 3,796 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

 • Reply Catarina 09.01.2016 at 16:21

  I’m going to start working out as soon as possible!
  http://www.silkypearl.com/

 • Reply Sarah 10.01.2016 at 08:13

  Virkelig fedt indlæg :)

 • Reply Mig og min træning - TRINE'S WARDROBE 15.03.2016 at 15:41

  […] om jeg er hjemme. Hvis jeg er i København, så træner jeg 2 gange om ugen med min personlige træner Sara, og derudover supplerer jeg med en løbetur om ugen, en træning selv i Sporting Health Club og evt […]

 • You Might Also Like