« Spar 20 kr på alle mine produkter.
Mig og min træning »
Copenhagen 13.03.2016BEAUTY ME

Mine 10 skønhedsbud

tw-skønhedsbud

Vi leder vel alle efter de små tricks og genveje til at få flottere hår og friskere hud. Jeg elsker i hvert fald selv at læse andre kvinders tips både i magasiner og i blade. Borset fra, at jeg er træt af tippet med at man skal drikke rigeligt med vand – det er efterhånden forstået!! Jeg har samlet 10 af mine små tricks til at gøre hverdagen skønnere og nemmere. Intet avanceret, men måske I kan bruge nogle af dem – her er i hvert TW’s 10 skønhedsbud <3

 • Spray saltvandsspray i håret og lav en fletning inden sengetid. Næste morgen vil du have smukt bølget hår. Jeg bruger kun min egen Trine’s Wardrobe Salt Water Spray, der er uden parfume og parabener (her)
 • Hvis man er uheldig at få en bums, så put en isterning på – det vil få den til at sænke sig i huden, og så er det nemmere at dække den med makeup.
 • Jeg havde jo aldrig troet jeg vil blive tilhænger af ’fake vipper, men jeg må sige mit liv er blevet bare en anelse nemmere. Det ser helt naturligt ud og jeg vågner op og ser frisk ud hver morgen. Jeg får kun lavet vipper hos Lashes by LBN. Læs om min oplevelse med kunstige vipper HER
 • Brug serum under din ansigtscreme før sengetid. Din hud vil være blød som smør næste morgen og helt gennemfugtet. Jeg bruger Trine’s Wardrobe Face Serum med argan olie (her)
 • Highlighter gør underværker. Jeg bruger en smule i øjenkrogene, over kindbenene og over amorbuen. Min favorit er uden tvivl den HER
 • Bliv klippet regelmæssigt. Jeg havde frisørskræk før i tiden, fordi jeg altid syntes de klippede for meget af, men det handler om at finde en frisør man stoler på, og så oplever man jo faktisk at håret både ser sundere ud og vokser hurtigere. Læs om min frisør HER.
 • Invester i en god hårbørste. Jeg sværger til Maison Person, og selvom de er sindssygt dyre, så tror jeg faktisk allerede at, hvis man regner timeprisen ud i hvor meget har brugt den, så er det egentlig helt okay. Jeg kan finde på at redde mit hår i løbet af dagen, bare fordi det er dejligt. Læs min guide til hårbørster HER
 • Søvn er vigtig for at se frisk og dejlig ud. Jeg sover langt bedre siden jeg i sommer i førdselsdagsgave fik en lyserød Holistic Silk Sovemaske, der dufter svag af lavendel. Du kan få dem HER
 • Velplejede læber gør alt for helhedsindtrykket. Jeg sover hver aften med den HER og i løbet af dagen bruger jeg den HER.
 • Og sidst, men nok allervigtigst – Smil! Det lyder plat, men et smil gør alle ansigter smukkere
(Visited 6,638 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

 • Reply Cathrine Johansen 13.03.2016 at 09:42

  Hei. Takk for gode tips. Jeg er norsk følger og lurte på hvor de runde medaljongene / halskjedene på bildet er kjøpt. Takker for svar. God søndag! :-)

  • Reply Trine 19.03.2016 at 11:29

   Hej Cathrine

   Tusind tak for din kommentar :)
   Halskæderne er fra Maria Black og Rebekka Rebekka.

   kram

 • Reply Mig og min sommerferie - TRINE'S WARDROBE 13.06.2016 at 10:34

  […] Læs mine 10 skønhedsbud HER […]

 • You Might Also Like