« Mig og min karriere med Cecilie Copenhagen
Mig og min karriere med Sarah Sheikh Hjorth – Chicks By Chicks »
30.10.2016PEOPLE random.

Mig og min søster med Pernille og Charlotte Møbjerg

I var rigtig mange, der læste med, da jeg lavede mit søster interview med Sara Bro og Fredesblog (HER) – Jeg tror, at emnet søskende og den helt specielle søskende kærlighed som mange kender til, er noget der interesserer os alle.

Derfor har jeg lavet ét til interview med samme tema, og denne gang har jeg taget fat i to søstre som I muligvis ikke kender til, men som ikke desto mindre er nogle af de sejeste power-kvinder jeg kender.

Charlotte og Pernille er dronningerne af smykker i Danmark. De er stiftere af The Jewellery Room, der er et online showroom og nyhedssite for smykker, og desuden styrer de også to gange om året den fysiske The Jewellery Room messe, der finder sted under Copenhagen Fashion Week.

Pernille og Charlotte har kontor samme sted som mig, så jeg ser dem tit, og de er virkelig altid godt i humør og har altid overskud til en snak i køkkenet lige meget hvor travlt de har. Jeg vil gerne høre lidt mere om hvordan det er at drive virksomhed sammen som søstre, om de bliver trætte af hinanden og hvilke egenskab de beundrer ved hinanden.

migogminsoster

Navn: Pernille Møbjerg Knudsen  
Alder: 41 år.

Beskæftigelse: Partner og grundlægger af The Jewellery Room & Thejewelleryroom.dk

Navn: Charlotte Møbjerg Ansel-Henry  
Alder: 39 år 
Beskæftigelse: Partner og grundlægger af The Jewellery Room & Thejewelleryroom.dk

5 TIL BEGGE

BESKRIV JERES FORHOLD MED 3 EMOJIS
En vægtløfter, To pink hjerter, En grinende smiley

HVAD MISUNDER DU MEST VED DIN SØSTER
Charlotte: Uhh, der er flere ting, men én af dem er hendes ærlighed. Man får hendes mening råt og usødet, og det er ret sundt og beundringsværdigt. Derudover er jeg imponeret over hendes faglige selvsikkerhed. Hun ved med det samme, hvor hun står, mens jeg nok er mere undersøgende og indsamler “data”, før jeg tager mit standpunkt.
Pernille: Min søster er en sej nyser og stadig den mest omsorgsfulde af os begge – om det er forældre, fattige børn i Afrika eller venner, så er hun der altid – også selv om det nogle gange burde være hende der fik et ekstra kram.

HVOR OFTE TALER I SAMMEN
Fælles svar: Hundrede gange om dagen. Altid inden vi møder på ind på arbejde, vi taler på arbejdet og vi er hver især den første vi ringer til, når vi er gået fra kontoret.  Det griner vi lidt af og undrer os over, men dagen går så stærkt, så vi aldrig når at bliver færdige med alt det, vi skal tale om.

HVORDAN LIGNER I HINANDEN
Fælles svar: Fysisk er det på vores fregner og vores stemmer.
Mentalt er det vores eftertænksomhed, vores ambitioner og vores stærke bånd til familien.

FORDEL DISSE KENDETEGN: SPONTAN OG STRUKTURERET
Pernille: Det er faktisk ret sjovt, for umiddelbart er jeg nok den mest struktureret, og Charlotte er den mest spontane. Men det er lidt som om, at vi komplimenterer hinanden så meget, så vi snildt kan bytte roller, og så er det pludselig omvendt.

migogminsoster-charlottejpg

6 til Charlotte (lillesøster)

SLOGES I SOM BØRN
Næ, ikke som jeg husker det. Jeg husker bare, at jeg bed hende et par gange – hårdt! Det virkede helt vildt godt!

HVAD ER DET BEDSTE RÅD DU HAR FÅET AF DIN SØSTER
Da jeg fik mit første job i et reklamebureau, havde hun været i branchen længe. Jeg var  ved at dø af stress over en deadline på en annonce, og jeg husker hun sagde ” slap nu af, det er heldigvis ikke hjertekirurgi, du har med at gøre, det er en annonce – det må du altså ikke blive så stresset over”. Det har jeg tænkt på så mange gange, når jeg begynder at stresse over bagateller.

HVORNÅR HAR DU VÆRET MEST IRRITERET PÅ DIN SØSTER
Som teenager, når jeg ikke måtte komme med hende i byen…

HVIS DU VAR DIN SØSTER EN DAG, HVAD VIL DU SÅ GØRE
Geare ned og passe lidt på mig selv og droppe projekterne en enkelt dag. Slappe af og have en vær-god-ved-mig-selv-dag.

DIN SØSTERS LIVRET
Kaffe! Men den gode af slagsen. Jeg tror, at hun kunne leve lykkeligt længe af gode Cappuccinoer.

HVAD BEUNDRER DU MEST VED DIN SØSTER
At hun ikke accepterer et nej, hvis hun vil have et ja. Hun kæmper til det sidste for at få det, som hun vil have det. Det er ret stærkt, synes jeg.

migogminsoster-pernille

6 til Pernille (storesøster)

BEDSTE GAVE DU HAR FÅET AF DIN SØSTER
Min niece, som næsten kom på min fødselsdag – der gik vandet I hvert fald, lige mit i min fødselsdags middag.

HVORDAN DRIKKER DU DIN KAFFE
Kaffe er noget helt særligt, og NØJ hvor er der meget dårlig kaffe derude. Men er det god kaffe, så er det virkelig min svaghed – og en god cappuccino (på den HELT rigtige måde!!). Heldigvis har min mand taget et barista kursus, og vi har brugt en formue på den helt rigtig kaffemaskine – men jeg er lykkelig, hver gang han laver kaffe til mig.

HVIS DU SKULLE PAKKE DIN SØSTERS HÅNDBAGAGE, HVILKE 5 TING SKULLE DER SÅ I
Telefon, en eller anden mærkelig sund snack, mint og en rød læbestift.

DEN PERFEKTE SØSTER-DAG
Det lyder jo lidt forkælet, men det at vi har hinanden hver dag, virker som søster-dag, altid.

HVEM FORLADER FESTEN FØRST
Uhh, den er tricky. Jeg tror faktisk, at vi begge to er de sidste, der forlader festen sammen.

BESKRIV DIN SØSTER SOM VÆRTINDE
Hun er den bedste værtinde. Der er sjældent styr på det hele, når gæsterne kommer, men det bliver dér,  og ellers bliver der ikke, men alle hygger sig ALTID.

Tjek Pernille og Charlottes inspirerende smykkeunivers ud HER og læs mig og min søster med Sara Bro og Fredesblog HER

(Visited 1,578 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like