« De 10 mest læste indlæg i 2017
NYFW day 1 with Essie »
Sponsored by Essie 08.02.2018BEAUTY ME random.

Essie ambassadør og New York

Jeg har glædet mig helt vildt til at fortælle jer, at jeg er den nye Essie ambassadør i Danmark. Et ambassadørskab jeg er helt vildt stolt af. Jeg har så længe jeg kan huske været kæmpe fan af Essies lakker – Både fordi jeg synes de er de bedste og fordi de har de flotteste farver.

I’ve been looking so much forward to sharing the great news that I’m the new Danish ambassador of Essie nail polish. To me it’s like a dream come true – ever since I was a little girl I’ve been fascinated by nail polish and one of the first nail polish that I got was actually from Essie.

Jeg er generelt set virkelig en neglelakpige. Jeg synes det kan være nærmest terapeutisk at sidde og ordne negle fordi jeg kun er mig selv, mine tanker og samtidig bruger mine hænder, hvilket jeg altid har fundet stor ro i.

Jeg bruger neglelak i min styling som det sidste element, prikken over i’et, der fuldener et look. Både når jeg styler andre, men også i mine egne outfits. Jeg skifter ikke farve hver dag – det har jeg desværre ikke tid til med en lille baby på armen, men jeg gør det et par gange om ugen og jeg kan få helt optur over kombinationen af  fx. en gul strik trøje og mine lyserøde negle.

Desuden er negle og hænder for mig en form for visitkort når man er ude til møder, middage osv – både for mig selv, men jeg kigger også altid på andres hænder og ikke mindst neglelak.

I use nail polish every day in my looks. It’s like the icing on the cake and I love how the perfect color can make and outfit perfect. Like a yellow knit paired with pink nails.

For at kickstarte mit samarbejde med Essie tager jeg i morgen til New York, hvor der er New York Fashion Week. Nicholas og Roberta er heldigvis inviteret med (ellers havde det ikke kunne lade sig gøre), og mens de går lidt ture i Central Park, så skal jeg til modeshows, hvor jeg skal kigge på smukt tøj og ikke mindst smukke negle.

Vi skal derudover have en stor skydning tirsdag for noget spændende, der skal til efteråret og som er en del af vores samarbejde.
Alt i alt skal den altså stå på masser af mode, farver og lidt familiehygge i 7 dage, og jeg glæder mig helt vildt.

To kick of my collaboration with Essie I’m going to New York for fashion week tomorrow, and I’m so excited. I’m bringing both Nicholas and Roberta and I can’t wait to see a lot of great fashion and of course some beautiful nails.

I 5 forskellige Essie lakker til modeugen i København – vi ses i New York <3

Here I’m wearing 5 different shades during Copenhagen Fashion Week – see you in New York <3

photos by: Lasse Bak Mejlvang

 

(Visited 3,048 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

4 Comments

 • Reply Mia / sortpastel.dk 08.02.2018 at 16:44

  Sejt ;) Jeg er helt ny til Essie lakker, men bruger tit neglelak og der skal helt klart noget mere fra Essie til samlingen! :)

  God dag.

 • Reply Stina 08.02.2018 at 19:56

  Hvor er din fine stribede skjorte fra?

 • Reply Sarah 09.02.2018 at 07:35

  Wow hvor er det spændende.
  Jeg glæder mig til at høre mere :-)
  God tur

 • Reply jerrysmith 14.02.2018 at 15:25

  Det er helt vildt, hvor flot og farverigt, specielt kvinderne klæder sig. Og alt er gennemført, håret i kunstfærdige frisurer, negle, sko og læbestift indpasset til tøj, der smyger sig til kroppen.

 • You Might Also Like