« Mig og min mad med Anne Au Chocolat
Mig og min søster med Pernille og Charlotte Møbjerg »
Copenhagen 25.10.2016PEOPLE

Mig og min karriere med Cecilie Copenhagen

Jeg er så kæmpe fan af alle kvinder, der kaster sig ud i livet som selvstændig. Jeg har selv været selvstændig siden jeg var 21 – dog lige afbrudt med 1,5 år hos Cover – og jeg ved om nogen, hvor svært og hårdt, men også hvor fuldstændig fantastisk livet som selvstændig er.

Jeg lærte Cecilie at kende for et par år siden, og har siden fulgt hendes karriere på sidelinien. Cecilie er kvinden bag CECILIE copenhagen et brand, der blev en realitet efter hun som 18 år havde designet en bluse som alle pludselig ville have fingrene i.

Cecilie er vildt sej, hun har en fantastisk stil og udstråling og ikke mindst gå-på-mod, hvilket er en egenskab jeg tror er nødvendig, hvis man skal klare livet som selvstændig. Jeg har taget en snak med hende om livet som iværksætter, om sekundet hvor hun tænkte ‘I made it’, lidt om fremtiden og hendes bedste råd til selvstændige.

ceciliecopenhagen

Navn: Cecilie Jørgensen 
Alder: 22 år 
Beskæftigelse: Stifter og Kreativ Direktør hos CECILIE copenhagen

HVORFOR VALGTE DU AT BLIVE SELVSTÆNDIG
Den sande historie er faktisk, at jeg aldrig valgte det selv. Jeg designede og lavede en trøje, da jeg var 18 år gammel som blev utrolig populær. Før jeg fik set mig om, var hele Danmark efter den og nu er den fast bestanddel af mine kollektioner som efterhånden hænger i butikker i det meste af verden!

HVORDAN HAR REJSEN VÆRET INDTIL NU 
Det er begyndt at gå op for mig, hvor vildt alt det, der er sket egentlig har været. Jeg har i lang tid ikke tænkt så meget over det, men set i bakspejlet, har der godt nok været fart på og det har været en spændende og lærerig rejse, som jeg ikke ville have været foruden.

HVAD OVERRASKEDE DIG VED LIVET SOM SELVSTÆNDIG
Hvor meget det kræver af dig selv, før du kan lykkes med dit projekt. Jeg forstiller mig, at det er ligesom at have en baby! Det kræver din attention 24/7!

ceciliecopenhagen2

SNEAKERS ELLER STILETTER
Sneakers.

HVORNÅR TÆNKTE DU ”I MADE IT” 
Jeg må indrømme, at det har jeg nok aldrig gjort – også selvom jeg har fået at vide, at jeg skal blive bedre til at klappe mig selv på skulderen. Det ligger nok ikke til min natur.

DET BEDSTE OG VÆRSTE VED AT VÆRE SIN EGEN BOSS
Det bedste er helt klart friheden. Du er klar over, at det står og falder med dig, men finder man en god balance, så er friheden under ansvar klart en dejlig ting at have i hverdagen! Det værste er svært at svare på – måske at man ofte skal tage store og svære beslutninger. Det er ikke noget skidt, men det kan være svært.

HVAD BØR ENHVER MAND VIDE OM EN KVINDE MED EGEN VIRKSOMHED
At vi ikke er som så mange andre.

ceciliecopenhagen1

HVAD ER DEN VIGTIGSTE BESLUTNING, DU HAR TAGET 
Beslutningen om at gøre det 100%.

HJEMMELAVET MAD ELLER TAKE AWAY
Hjemmelavet!

HVOR ARBEJDER DU BEDST
Jeg elsker at rejse og opleve en masse ting. Storbyer og steder, hvor der er masser af puls og energi, er klart der, hvor jeg arbejder bedst.

HVAD LAVER DU, NÅR DU TRÆKKER STIKKET UD OG SLAPPER AF 
Mit arbejde er i den grad også min hobby. Jeg elsker at sidde og hygge mig med noget god musik og en kop te med alle mine kreative ting omkring mig. Ellers elsker jeg at ses mine dejlige veninder, hvor vi danser, griner og hygger os.

ceciliecopenhagen4

HVOR ER DU OM TI ÅR
Et sted, hvor alle min drømme kan opfyldes.

ORGANISERET ELLER RODEHOVED
Organiseret rodehoved.

HVAD ER DET FØRSTE DU GØR, NÅR DU MØDER IND PÅ KONTORET
Sætter noget god musik på. Det er for mig den bedste måde at komme i gang på.

ET GODT RÅD TIL KVINDER, DER GERNE VIL VÆRE IVÆRKSÆTTER
Vær ikke bange for at kaste dig ud i det eller lave fejl. Du kommer til at lave masser af fejl, og det er sådan man bliver bedre. Tro på dit projekt og se så at komme i gang!

Tjek Cecilies univers ud HER

(Visited 2,237 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Ida 25.10.2016 at 14:03

    Hvor er det bare sejt gået! :)

  • You Might Also Like