« Mig og min uddannelse med TW Member Kathrine
Mig og min mad med Anne Au Chocolat »
Copenhagen 09.10.2016PEOPLE

Mig og min søster med Sara Bro og Fredesblog

Er der to søstre jeg holder meget af, så er det Frederikke Toftsø (kvinden bag Fredesblog) og Sara Bro (radiovært på P3). Jeg har kendt Frede længst, men har efterhånden også lært storesøster Sara rigtig godt at kende efter at have tilbragt mange sommertimer på bl.a. Grøn Koncert, og senest en weekend i Klitmøller.

På nogle områder minder de om hinanden, og på andre gør de ikke, men fælles for dem begge er, at de har en helt speciel energi og begge er totalt socialt begavet og det bedste selskab.

Jeg har aldrig selv haft en søster (men til gengæld har jeg den bedste storebror), og jeg tænkte derfor at grave lidt dybere ned i hvordan det er, at være søstre

migogminsøstermedsaraogfrede

Navn: Sara Bro
Alder: 42 år
Beskæftigelse: Radio og tv-vært på P3

Navn: Frederikke Toftsø 
Alder: 28 år 
Beskæftigelse: Blogger på fredesblog.dk, stylist, medforfatter på bogen ’SMART’ og Buyer og womens director hos REZET Sneaker Store

5 TIL BEGGE

BESKRIV JERES FORHOLD MED 3 EMOJIS
Sara: Kaffekoppen: Fordi det drikker vi altid
Frede: <3: Fordi det sender jeg altid, når Sara sender mig billeder af hendes børn. Og Sara sender det til mig, når jeg siger ja til at passe dem.

HVAD MISUNDER DU MEST VED DIN SØSTER 
Frede: Krøllerne og brysterne – flotte!
Sara: Min søsters hår og lange flotte ben ^_~ men mest hendes CEO hjerne

HVOR OFTE TALER I SAMMEN
Frede: I nogle perioder taler vi eller sms’er sammen hver dag, men nok en gang om ugen. 
Sara: du er nr. 2 på min speed dial (nr.1 er mor)

HVORDAN LIGNER I HINANDEN 
Sara: vi har nok det samme utrættelige energiniveau. Vi dropper aldrig, når vi shopper, vi går forrest og hurtigst i New York på familie tur, og vi synes begge 2, at det er sjovt og spændende at kaste sig ud fra taget uden faldskærm. Men frede har nok den længste liste, og ting hun vil nå, inden dagen er omme.
Frede: vi er også begge to ret begejstrede (fx over for kål chips eller dametasker) og ret stædige (i forhold til at have ret).  
Sara: jeg har jo altid ret ^_~ er jo ældst!

FORDEL DISSE KENDETEGN: SPONTAN OG STRUKTURERET   
Frede: Jeg synes faktisk, vi begge to er begge dele. Sara har to børn og ret faste arbejdstider, men til gengæld kan hun ofte lokkes til eftermiddagskaffe eller weekend hæng. Jeg har en hund og laver alle mulige projekter som kræver en struktureret hverdag, men jeg kan samtidig planlægge de fleste ting selv.

migogminsøster-frede

6 TIL FREDE

SLOGES I SOM BØRN
Der er 13 år mellem mig og Sara, så aldersforskellen har gjort, at vi ikke har haft det samme søskende forhold som jeg fx har med min lillebror (vi sloges meget). Til gengæld kan vi diskutere i lang tid. Jeg mindes blandt andet en diskussion om et hestehåndklæde, der tog lidt overhånd… Eller den gang vi diskuterede, om jeg kunne lide sushi eller ej…  

HVAD ER DET BEDSTE RÅD DU HAR FÅET AF DIN SØSTER 
Min søster er meget klog, så der er mange at vælge imellem. Men det allerbedste og gennemgående er; “Ja, gør det, for du kan alt og vær ikke bange for at du fortryder det senere. Sådan kan man ikke leve sit liv.” Dét råd er godt at have med i bagagen, for jeg er selv nysgerrig og ivrig efter mange ting, og det er rart at have en allieret, der forstår det drive. haha.  

HVORNÅR HAR DU VÆRET MEST IRRITERET PÅ DIN SØSTER 
Når hun kigger på sin telefon, mens jeg fortæller noget vildt spændende. Heldigvis løser jeg det hurtigt ved at cirkelsparke den ud af hånden på hende eller vifte med en flaske Campari. 

HVIS DU VAR DIN SØSTER EN DAG, HVAD VIL DU SÅ GØRE 
SOVE LÆNGE! Min søster møder på arbejde kl. 05 hver morgen, så jeg ville nok planlægge en fridag og sove længe. Resten af dagen skulle gå med en at drikke kaffe, spille playstation (det er efterhånden kun ungerne der spiller these days) og så til sidst middag med mig (altså mig, Frede) på Pastis til østers og rosé. 

DIN SØSTERS LIVRET 
Stegt flæsk eller vores fælles livret; karameller fra Kihoskh. 

HVAD BEUNDRER DU MEST VED DIN SØSTER 
Jeg beundrer virkelig Saras gå-på-mod til alt, hvad hun foretager sig, og at hun står ved det – lige meget hvad andre siger. Det er ret sejt, især når alle omkring en (inklusive mig selv) har en mening. Jeg beundrer også hendes evne til at gå i høje sko. Jeg har engang set hende forcere en sandkasse i stilletter. Det kan lade sig gøre, men man skal have skills.

migogminsøster-sara

6 TIL SARA

BEDSTE GAVE, DU HAR FÅET AF DIN SØSTER 
Ja, jeg er jo gammel, så jeg må godt svare: hendes kærlighed til mine børn. De elsker deres moster, som bare hedder moster, og de vil hellere være sammen med hende end mig. Det betyder alt i verden, at hun gider at være sammen med dem.

HVORDAN DRIKKER DU DIN KAFFE
Min kaffe skal være stærk. Med ikke så meget mælk, ellers skal det være en iskaffe.

HVIS DU SKULLE PAKKE DIN SØSTERS HÅNDBAGAGE, HVILKE 5 TING SKULLE DER SÅ I 
Jeg forstiller mig, at jeg pakker den til hendes NYC tur med vores mor her snart (de har netop været på den): der er en rose mist, en feeeeeeed creme fra mario badeuscu, en eos læbepomade, et minde om hendes hund Winston og de syge karamel chunks fra khioskh.

DEN PERFEKTE SØSTER-DAG
Den perfekte søsterdag ville være i the city med et mastercard og frede ved roret med en uendelig liste over underlige og meget smarte butikker/konditorier/hemmelige restauranter. Men en good old shopping tur til Malmø er sgu også perfekt. Jeg skylder hende en – endda med indbygget frokost.

HVEM FORLADER FESTEN FØRST
Vi har ikke festet så meget sammen, men jeg vil klart vurdere, at det er mig, som kan holde mig vågen i længst tid. Men der er ingen af os der bliver som de sidste til festen. Vi kan begge 2 alt for godt lide at sove og stene, være hjemme, drikke kaffe og være på nettet – ha ha haaaaa.

BESKRIV DIN SØSTER SOM VÆRTINDE
Min søster er den bedste værtinde, også til min eller mine børns fødselsdag. Hun kan få mig og alle andre til at snappe ud af en stress fælde, og hun gør det hele sjovt. Jeg elsker at komme til fødselsdag hjemme hos hende, for det er altid det lækreste af det lækreste hjemmelavede mad eller kage og god stemning.

migogminsøster-fredesara2

(Visited 8,459 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

4 Comments

 • Reply Trine K 09.10.2016 at 11:14

  Anede ikke de var søster – rigtig godt indlæg.

  Kunne være fedt at læse et med dig og din bror (kræver måske lidt overtalelse? ;-) ) Har aldrig haft en bror, men tror det er noget ganske andet :-)

 • Reply A+K/VenterPaaVinBlog 10.10.2016 at 10:05

  Skønt indlæg; søskende er altså den bedste gave, forældre kan give sine børn!
  Vi er jo også to søstre der deler en og samme blog, trods vores forskelligheder er vi også hinandens yndlings. Skægt, at læse deres syn på hinanden. Jeg vil til enhver tid også udkårer søster K til verdens bedste værtinde; der er intet større hjerterum end at besøge hendes hjem (:

  – A

 • Reply Mette Alkærsig 10.10.2016 at 13:55

  Mega dejligt indlæg :) Fedt med de forskellige spørgsmål, der alligevel på en eller anden måde kan få samme svar og indikere, hvor godt de kender hinanden og elsker de samme ting (som det med at de begge nævner karamellerne!)

 • Reply Mig og min søster med Pernille og Charlotte Møbjerg - TRINE'S WARDROBE 30.10.2016 at 09:15

  […] var rigtig mange, der læste med, da jeg lavede mit søster interview med Sara Bro og Fredesblog (HER) – Jeg tror, at emnet søskende og den helt specielle søskende kærlighed som mange kender […]

 • You Might Also Like