« Mig og min søster med Sara Bro og Fredesblog
Mig og min karriere med Cecilie Copenhagen »
Copenhagen 16.10.2016FOOD PEOPLE

Mig og min mad med Anne Au Chocolat

For folk, der følger mig på snapchat og instagram @trineswardrobe, så er det ikke nogen overraskelse, at lige efter mode og bolig, så er én af mine største interesser mad. Både at gå ud at spise, købe lækre råvarer, og at kokkerere hjemmelavet mad enten til mig selv og min kæreste, eller til masser af gæster.

Og på nøjagtig samme måde som jeg elsker at snage i folks garderober, så elsker jeg også at snage i folks madvaner og køleskabe – det er min yndlings del af Kender Du Typen :)

For et par uger siden tog jeg fat i en af Danmarks helt store madblog-profiler nemlig Maria fra Vanløse Blues, der primært laver sunde vegetariske retter, og er min go-to for sund mad inspiration. Den næste jeg har taget fat i er ligeledes en af de mest populære madbloggere herhjemme – hun er dog mere kendt for sin søde tand.

Jeg har taget en snak med skønne Anne fra Anne Au Chocolat om madvaner og om hvordan de har ændret sig efter hun har fået barn. Vi snakker også om hendes go-to tømkøleskabet ret, hvordan hun foretrækker sin pizza og sin kaffe og meget mere. Overraskende nok, så snakker hun slet ikke om chokolade.  Tag et kig med HER:

migogminmad-anneauchocolat

Navn: Anne Moltke Dahl 
Alder: 30 år 
Beskæftigelse: Kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og blogger på anneauchocolat.dk

HVAD VAR DET FØRSTE DU TÆNKTE, DA DU VÅGNEDE I MORGES  
YES! Endnu en dejlig HEL nats søvn uden at blive vækket af Kaj (min søn på halvandet år). 

MORGENMAD 
Efter Kaj er startet i vuggestuen, er de vilde morgenmadsudskejelser gemt til weekenden, hvor der er lidt mere ro på morgenstunden. I hverdagen spiser jeg typisk yoghurt med forskellige bær, nødder, kokosflager og lidt urter fra haven. 

HVAD HAR DU ALTID I DIT KØLESKAB  
Smør, fløde, ost, æg, citroner, agurk, rød peberfrugt, grapefrugt – helst alt sammen økologisk. Også altid en danskvand. 

HVIS DU KUNNE SPISE AFTENSMAD MED HVILKE SOM HELST TRE MENNESKER, HVEM SKULLE DET SÅ VÆRE – OG HVAD VILLE DU SERVERE 
Der er mange dejlige personer, jeg gerne ville spise med, og jeg kan snildt vælge tre. Men jeg ville SÅ gerne have en one-on-one middag med min gode veninde Kristina, som bor i London, og som jeg derfor ser alt for lidt. Jeg ville servere hjemmelavet pizza og en enkel salat for hende samt et god flaske rødvin. 

HVORDAN FORETRÆKKER DU DIN KAFFE 
Før jeg blev gravid med Kaj, skulle jeg altid have den helt sort. Men jeg har fået en lidt blødere kaffesmag med tiden, og jeg holder meget af en vellavet cappuccino. Dog drikker jeg stadig sort kaffe af og til.

migogminmad-anne

FAVORIT HØJTID  
Julen er min favorit højtid på året. Jeg slapper meget af i familiens skød med hygge, velsmagende mad, vin, dessert og konfekt. 

FROKOST  
Jeg holder meget af rugbrødsmadder med lækker toppings på, som her: røget laks med avocado og en æggemad med tomat og agurk.

FAVORIT SOVS 
En simpel tomatsovs lavet om sommeren med solmodne tomater, god olivenolie, hvidløg, salt, peber og frisk basilikum – serveret med pasta og parmesan på toppen. 

YNDLINGS DRIKKEVARE 
Det lyder måske kedeligt, men min favorit drikkevare er faktisk koldt vand fra hanen. Hvis der skal være lidt mere gang i den, så holder jeg meget af hjemmelavet lemonade. Gerne med frisk mynte i.

YNDLINGS TØM-KØLESKABET RET 
Tærte! Man kan putte alle grøntsager og rodfrugter i en tærte og få det til at smage vidunderligt. En rest kylling, skinke eller fisk passer også fint i en tærte

migogmin-mad2

MÆRKELIGSTE MADVANE 
Flere har pointeret det underlige i, at jeg tit vælger at sætte tænderne i kolde rester fra aftenen før, i stedet for at varme dem op. For eksempelvis ELSKER jeg kold lasagne.

HVAD BESTILLER DU PÅ EN BAR  
En whiskey sour eller et glas champagne.

FYLD PÅ DIN PIZZA 
Min favorit sovs, god skinke, champignons, oregano og frisk basilikum.

YNDLINGS LAND AT BESØGE  
Jeg er mega frankofil og holder meget af at besøge Frankrig. Særligt for den gode mads skyld.

BEDSTE RESTAURANT  
Jeg har haft de bedste madoplevelser i nyere tid på Kadeau – både den på Christianshavn og på Bornholm.

migogminmad-anne3

Tjek Annes blog Anne au Chocolat HER og husk at læse mit interview med Maria fra Vanløse Blues HER

(Visited 1,784 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like