« Happy Friday: The XX On Hold
Things I Like #59 »
Copenhagen 13.11.2016ME PEOPLE

Mig og min karriere. Historien om Trine’s Wardrobe

migogminkarriere

Navn: Trine Kjær
Alder: 28 år
Beskæftigelse: Stylist, blogger og indehaver af Trine’s Wardrobe Care

HVORFOR VALGTE DU AT BLIVE SELVSTÆNDIG
Jeg blev egentlig allerede selvstændig, da jeg skulle vælge karriere vej efter gymnasiet. Jeg kunne ikke rigtig svare på hvad der var mit drømmejob, og jeg vidste heller ikke hvilken uddannelse jeg vil have – jeg vidste bare at jeg vil arbejde med mode, virksomhed og kommunikation, og da der ikke ligefrem kom noget op, da jeg søgte på google, så var jeg nødt til selv, at skræddersy min egen vej, og har været selvstændig lige siden. Jeg tror på en eller anden måde, at det altid har ligget i kortene, at jeg skulle drive en virksomhed. Som barn var jeg meget optaget af at lave butikker (fx et blomsterbinderi på min barndomsvej) og at skabe ting, og det med at skabe er stadig en af mine største interesser.

HVORDAN HAR REJSEN VÆRET INDTIL NU
Rejsen har været op og ned, men heldigvis primært god, og så har den faktisk føltes virkelig været lang – selvom folk udefra altid synes det er gået meget stærkt for mig. Jeg har været selvstændig i 8 år nu, og det er først de seneste to år det hele er gået op i en højere helhed med både økonomi og arbejdsopgaver, men til gengæld bliver livet som selvstændigt sjovere og sjovere.

HVOR ARBEJDER DU BEDST
Steder hvor jeg ikke bliver forstyrret.

HVAD OVERRASKEDE DIG VED LIVET SOM SELVSTÆNDIG
At det nogle gange kan være virkelig ensomt. Jeg ser heldigvis masser af mennesker hver evig eneste dag, men det kan stadig være ensomt, at man er alene om alting, både nedture og successer. Det har dog hjulpet vildt meget, at jeg har fået ansat Kathrine som har været en del af Trine’s Wardrobe i snart et år og ligeledes er min agent Hannah også mega sej at spare med og totalt uundværlig.

SNEAKERS ELLER STILETTER
Sneakers

DET BEDSTE OG VÆRSTE VED AT VÆRE SIN EGEN BOSS
FRIHEDEN! Jeg lever for friheden og fleksibiliteten i selv at styre min virksomhed og hverdag. Det værste er at jeg ER min virksomhed, så jeg kan aldrig holde helt fri, og mit arbejde følger virkelig med mig årets 365 dage.

HVAD ER DEN VIGTIGSTE BESLUTNING, DU HAR TAGET
Uden tvivl at starte trineswardrobe.com for 8 år siden nu. Tænk at den blog jeg fandt på at starte en mørk novemberdag i Århus har kunnet føre alt det her med sig.. det er helt utroligt.

migogminkarriere1

HVAD BØR ENHVER MAND VIDE OM EN KVINDE MED EGEN VIRKSOMHED
At hun er stædig og ambitiøs – det skal man være for at være selvstændig

ORGANISERET ELLER RODEHOVED
Jeg er nok grundlæggende et rodehoved, men jeg har lært mig selv at være mere organiseret, hvilket gør at jeg fx noterer alle deadlines og aftaler ned i min kalender, og det gør at jeg stort set aldrig glemmer noget. Det er lidt ligesom at jeg grundlæggende er B menneske, men har lært mig selv at blive A menneske. Jeg tror man kan ændre sig ret meget, hvis man bare vil.

HJEMMELAVET MAD ELLER TAKE AWAY
Hjemmelavet. Det er den bedste måde at afstresse på efter en lang arbejdsdag især hvis jeg kan lave maden sammen med min kæreste.

HVAD LAVER DU, NÅR DU TRÆKKER STIKKET UD OG SLAPPER AF
Jeg laver mad og spiser mad med min kæreste, venner og familie. Jeg elsker at rejse og slapper allerbedst af i udlandet. Derudover slapper jeg af ved at gå ture i Frederiksberg Have, jeg husker at holde små gode kaffepauser i løbet af dagen, og så er TV-aftner med programmer som Bagedysten ren terapi:)

migogminkarriere4

ET GODT RÅD TIL KVINDER, DER GERNE VIL VÆRE IVÆRKSÆTTER
Lad vær med at overtænk det hele. Fokusér på muligheder og ikke begrænsninger.

HVAD ER DET FØRSTE DU GØR, NÅR DU MØDER IND PÅ KONTORET
Der er virkelig ingen dage der er ens. Nogle gange møder jeg slet ikke ind på kontoret fordi jeg skal style en skydning og derfor befinder mig i et studie eller på location. Andre gange har jeg morgenmøder, men fælles for alle morgener er, at jeg behøver god kaffe.

HVORNÅR TÆNKTE DU ”I MADE IT”
Det har jeg aldrig gjort, og det tror jeg virkelig aldrig jeg kommer til. Jeg er stadig super jysk (eller århusiansk om man vil;)) og har benene solidt plantet på jorden, så jeg tænker mest over det når andre fortæller mig, at jeg har været sej eller dygtig i en given situation. Jeg kan dog ind imellem godt klappe mig selv på skulderen, og jeg er super stolt af mange af de ting jeg har opnået, særligt hele processen med Trine’s Wardrobe Care, der startede med 5 hårprodukter og nu består af 22 produkter som er helt vanvittigt gode og gang på gang viser flotte resultater i tests.

HVOR ER DU OM TI ÅR
Jeg har forhåbentlig et par børn, er sammen med min kæreste og så har Trine’s Wardrobe Care udviklet sig så stort at det kan fås i hele verden. Det er i hvert fald ambitionen ;)

migogminkarriere3

(Visited 3,126 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

4 Comments

 • Reply Camilla 13.11.2016 at 10:13

  Super spændende insight ind i hverdagen for en iværksætter. Fortsæt det gode arbejde (:
  Camilla | http://cammi.dk

 • Reply Ida 13.11.2016 at 12:08

  Det helt vildt du har blogget i 8 år.. :) Jeg har fulgt med i mange år efterhånden og det er sejt alt det du har opnået! :)

 • Reply Emma Jo 13.11.2016 at 13:18

  Hvor er det bare helt vildt sejt! Sikke en rejse – og hvor er det modigt bare at springe ud i :)) Det er enormt inspirerende og motiverende at høre din fortælling, så tak for det!

  Emma Jo
  http://nouw.com/joluxe

 • Reply Ditte 17.11.2016 at 11:37

  Det er skide sejt, så meget du har opnået! Du er en kæmpe inspiration for en på sabbatår, der prøver at finde ud af hvad man skal, og hvem man er!

 • You Might Also Like