« A new year with Charlotte Sandgren
Insider beauty tips med Josephine Mai »
20.01.2016PEOPLE

A new Trine’s Wardrobe Member

Som jeg fortalte i sidste uge, så har jeg fået min første sådan rigtige ansatte, og det føles så fedt. Det jeg faldt for ved Kathrine, som hun hedder, var at hun var totalt parat til at skabe sin egen stilling, og lige præcis havde nogle kompetencer som jeg kunne se vil være rigtig gode både for min blog, men også i forhold til mit arbejde med Trine’s Wardrobe Care.

Kathrine studerer på kommunikation på Danmarks Medie- og journalisthøjskole og i næste semester har hun bl.a. valgfag i visual communication. Hun har boet i London nogle år, og så faldt jeg totalt for det faktum, at hun sidste forår var i praktik i Folketinget, hvor hun skrev ordføretaler, debatindlæg og udarbejdede indholdsstrategier til sociale medie.. ret sejt ik?

Anyways. I skal selvfølgelig introduceres til Kathrine. Herinde kommer I primært til at se hende i form af, at hun skal hjælpe mig med at lave guides og snakke med seje mennesker som fx. i ‘A new year with‘ og så kommer Kathrine til at hjælpe mig på Trine’s Wardrobe Care med pressemeddelelser, tekstopgaver og meget mere.

Kathrine Rahbek Lindhom Stentebjerg
Kathrine er 23 år, bor på Østerbro og studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

kathrine

HVOR LÆNGE HAR DU FULGT TRINE’S WARDROBE
Jeg har fulgt Trine’s Wardrobe i mange år. Jeg tror, at vi skal tilbage til 2008-2009. Hun var en af de første store bloggere, og jeg blev lynhurtigt fascineret af hendes positive væsen og personlige take på modeverden. Desuden har jeg altid klikket mig ind på Trine’s Wardobe, når jeg har været i tøjkrise. Hun har en evne til at sammensætte outfits som ingen anden.

BESKRIV DIG SELV MED 3 ORD
Omsorgsfuld, struktureret og humoristisk.

MIDDAG UDE ELLER HJEMME
Jeg elsker at spise ude. Det er så eksklusivt for en studerende som mig, men der er ikke noget der slår et lækkert hjemmelavet måltid. Der er nemlig plads til kreativitet og improvisation. Om det så er chili con carne, en god salat eller braiserede svinekæber.

DYRKER DU MOTION
Jeg træner i fitnessworld 2-4 gange om ugen. Altid på hold. Jeg kan godt lide, når nogen står og råber og motiverer mig. På den måde får jeg ingen pauser og får virkelig udnyttet den times træning, hver gang. Jeg går til hold som powertoning, HIT, bootylicious, puls/styrke, bodyfit og abattack. Jeg bor lige overfor fælledparken, så jeg løber også der i perioder. Træning gør mig i bedre humør, og jeg får mere overskud. Nogle perioder hvor jeg er meget stresset, hjælper det derfor virkelig at få prioriteret min træning. Jeg tænker mere klart, efter jeg har trænet og lagt det hele fra mig en times tid.

NÆSTE FILM DU SKAL SE I BIOGRAFEN
Jeg går forholdsvist ofte i biografen. Der er SÅ mange film jeg gerne vil se, men nogle af dem jeg glæder mig mest til er Flaskepost fra P, X-Men: Apocalypse, Junglebogen og Fantastic Beasts and Where To Find Them.

YNDLINGS MAKEUP PRODUKT
Diorshow maximizer lash plumpin serum mascara. Uden tvivl. Det er den perfekte base til lange og dramatiske vipper! Derudover er jeg kæmpe fan af læbestifter! Jeg har altid minimum tre MAC læbestifter i min taske. Just in case.

NÆSTE KONCERT DU SKAL TIL
Min kæreste og jeg har lige bestilt billetter til Pusha T, i Store Vega.

FAVORIT APP UDOVER INSTAGRAM :D
Åh, det er svært at vælge! Jeg bruger min kalender app og fitnessworld app utrolig meget, men ellers snapchat! Jeg er meget visuelt anlagt og er derfor vild med at kunne have sjove korte visuelle samtaler med mine venner. Det er også en rigtig god og nem måde at holde kontakt med venner, som jeg ikke ser så tit.

3 TING DU IKKE KAN LEVE UDEN
Min Mason Pearson børste, min Iphone 6 og en MAC læbestift i farven ’faux’.

(Visited 5,084 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

9 Comments

 • Reply Thursday Tip: Love på Netflix - TRINE'S WARDROBE 10.03.2016 at 07:58

  […] sidste uge sad jeg på mit kontor og snakkede lidt med Kathrine om serier i forbindelse med 3 Goodies indlæggene som kommer til at blive en fast del herinde, […]

 • Reply Mig og min personlige træning med TW member Kathrine - TRINE'S WARDROBE 17.04.2016 at 09:46

  […] levende billede er min skønne ansatte Kathrine som jeg allerede har introduceret jer til […]

 • Reply Forkæl en kvinde i dit liv - TRINE'S WARDROBE 06.05.2016 at 14:27

  […] mor bor jo i Århus, så i stedet for hende har jeg valgt at tage Kathrine med som knokler mange timer om ugen for at hjælpe mig med at gøre Trine’s Wardrobe bedst […]

 • Reply The Pandora Tour - TRINE'S WARDROBE 10.05.2016 at 11:17

  […] buen og så fik vi udleveret vores cykelkassevogn som Kathrine og jeg skulle pynte på bedste […]

 • Reply Mig og min personlige træning med TW member Kathrine Opfølgning - TRINE'S WARDROBE 05.06.2016 at 15:06

  […] har tidligere præsenteret Kathrine, og for et par måneder siden tog jeg en snak med hende om hendes forløb med en personlig […]

 • Reply Mig og min personlige træning med TW member Kathrine Opfølgning - AmandoBlogs.comAmandoBlogs.com 05.06.2016 at 16:42

  […] har tidligere præsenteret Kathrine, og for et par måneder siden tog jeg en snak med hende om hendes forløb med en […]

 • Reply Mig og min uddannelse med TW Member Kathrine - TRINE'S WARDROBE 02.10.2016 at 16:29

  […] min række om kvinder, der har taget seje uddannelser er ingen ringere end min egen ansatte, nemlig Kathrine som jeg før har præsenteret bl.a. […]

 • Reply Things I Like #58 - TRINE'S WARDROBE 08.11.2016 at 10:03

  […] inviterede Kathrine ud på fødselsdagsfrokost på yndlings […]

 • Reply Mig og min karriere. Historien om Trine's Wardrobe - TRINE'S WARDROBE 13.11.2016 at 09:20

  […] om alting, både nedture og successer. Det har dog hjulpet vildt meget, at jeg har fået ansat Kathrine som har været en del af Trine’s Wardrobe i snart et år og ligeledes er min agent Hannah også […]

 • You Might Also Like