« Nordic Female Style Icon of the year
3 goodies: Winter Boots »
Copenhagen 11.11.2016ME THINGS

Happy Friday: The XX On Hold

thexx

Jeg lytter ofte til min kæreste i radioen kl 12 på P3, da jeg elsker at høre radio mens jeg arbejder. I går var det dog ekstra vigtigt at lytte med, for der havde de premiere på en ny sang med ét af mine absolut yndlings bands nemlig The Xx.

D. 13 januar udkommer de med nyt album og første singlen fra den udkom altså i går og hedder ‘On Hold‘ og kommer til at køre på repeat i bilen hele dagen i dag. Vi kører nemlig ret snart til Præstø, hvor vi skal bo på Hotel Frederiksminde og spise 9 retter på deres Michelin restuarant i aften, jeg glæder mig SÅ Meget.

Lyt til ‘On Hold’ HER og hav en dejlig weekend <3

___________

Yesterday my boyfriend’s radio show had the honour of playing the new The XX song for the first time. I was super excited, since The XX is one of my favourite bands, and I absolutely loved ‘On Hold’

Their new album will release January 13th and I can’t wait. Listen to ‘On Hold’ HERE

(Visited 909 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like