« 5 months preggo uniform
Gravid uge 10 »
05.03.2017ME PEOPLE

Mig og 2017 med Trine Kjær

Ok, nu er vi i marts, så det er rimeligt sent at evaluere 2016 og snakke planer og tanker for 2017, men det forhindrer mig nu ikke. Den sidste i rækken af “Mig og 2017” er mig selv. Her fortæller jeg bl.a. om mine bedste minder fra 2016, hvad jeg ville arbejde med, hvis ikke jeg lavede hvad jeg gør i dag, rejseplaner i 2017 og sidst men ikke mindst, hvad jeg glæder mig mest til i 2017.

Navn: Trine Kjær
Alder: 28 år
Beskæftigelse: Indehaver af Trine’s Wardrobe Care, stylist og blogger på TrinesWardrobe.com

BESKRIV 2016 MED TRE EMOJIS

DET BEDSTE VED 2016
Der skete virkelig mange gode ting i 2016. Jeg havde det travleste og bedste år på arbejdsfronten, men alt overskyggende var familielivet, der virkelig tog nogle store skridt sidste år.
Vi købte vores drømmehjem i maj, og fik endnu mere plads og ikke mindst have. I efteråret friede Nicholas til mig og så blev jeg jo gravid, så 2016 kommer på mange måder til at være definerende for resten af vores liv.

HVIS DU SKULLE ARBEJDE MED NOGET ANDET, END DET DU GØR, HVAD SKULLE DET SÅ VÆRE
Jeg overvejede meget at læse psykologi, og kunne egentlig stadig godt forestille mig at lave noget med psykologi eller sociologi.

DIT SOUNDTRACK FOR 2016
Jeg har lyttet vildt meget til albums i 2016, og lyden af 2016 er for mig primært Frank Oceans ’Blonde’ Album og Solange ’A seat at the table’ album, der begge har kørt på repeat

EN TING OM DIG, SOM FOLK VILLE BLIVE OVERRASKEDE OVER AT VIDE
Hvor meget jeg elsker at lave mad og spise mad. Eller det kan man måske egentlig godt fornemme på instastories og snapchat.

DEN SERIE, DU HAR SET MEST I 2016
Det har faktisk ikke været det store serie år for mit vedkommende – til gengæld har jeg set sygt mange programmer a la Landmand søger kærlighed, Den store bagedyst, Gift ved første blik, Kender du typen osv.

YNDLINGS DRIKKEVARE
Under min graviditet er det danskvand og the.

HVOR SKAL DU REJSE HEN I DET NYE ÅR
Jeg har allerede haft et par ture i 2017. Først var vi i Marrakech, så har jeg været i Stockholm, jeg er lige kommet hjem fra Paris og om 14 dage tager min kæreste og jeg til LA. Det bliver vores sidste lange kæreste-ferie inden baby’s ankomst. Til gengæld har vi allerede bestilt babys første ferie som bliver til Italien til september, og jeg glæder mig helt vildt allerede, og så har mine forældre købt sommerhus i Skagen, så der tænker jeg også vi skal bruge en del af sommeren.

HVAD GLÆDER DU DIG MEST TIL VED 2017
Uden tvivl til at se den lille pige, der pt ligger og strækker og bøjer sig inde i min mave.

ET ORD, DU HAR BRUGT FOR MEGET I 2016
Optur! Det ord bruger jeg generelt alt for meget…

HVILKE MENNESKER HAR DU TILBRAGT MEST TID MED I 2016
Uden tvivl min kæreste Nicholas. Derudover var 2016 også året hvor jeg var så heldig at have flere rejser med mine veninder. Jeg var bl.a. i New York med min veninde Josephine og i Paris med min veninde Clara – venindetid værdsætter jeg.

EN GOD VANE, DU VIL TAGE MED DIG IND I 2017
Jeg drikker nærmest ikke sodavand længere, og det er alt for optur, for at bruge et ord jeg somsagt bruger alt for meget.

Læs mig og 2016 med Laura Lawaetz HER

(Visited 3,596 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like