« Mig og 2017 med Trine Kjær
Thursday Tip: Yummy Mummy »
Copenhagen 07.03.2017ME PREGGO

Gravid uge 10

I dag er jeg præcis 24 uger henne i min graviditet og jeg har stadig virkelig intet at klage over – faktisk har jeg det nærmest bedre nu end jeg havde det tidligere i graviditeten. Ingen smerter, ikke særlig meget træthed og generelt plus på overskudskontoen. Krydser fingre for at det fortsætter :)

De næste små skriblerier fra min graviditet er fra uge 10 og uge 11. Jeg husker de uger som om jeg befandt mig i en kæmpe træthedsboble, og samme tid også var i en konstant form for venteposition, da vi stadig ikke havde fået bekræftet alt var ok til nakkefoldsscanningen. Tag et kig med nedenfor.

Uge 10

Første lægebesøg er overstået. Det var rimeligt basic – lidt snak og så evaluerede hun de prøver sygeplejersken havde taget forrige uge. Alle tal var heldigvis lige som de skulle være, og det føles rart.

Nu er vi sidst i november, og det vil sige, at vi har taget hul på den store julefrokost-periode. En tid jeg normalt elsker, men som jeg absolut ikke ser frem til i år. 1) Fordi jeg er så træt, at jeg ikke orker. 2) Det betyder flere aftener, hvor jeg skal lyve og fake mig igennem, så folk ikke opdager jeg er gravid.

Jeg har virkelig tænkt meget over, hvordan alkohol og socialt sammenværd hænger sammen i Danmark. Ikke at jeg ikke var klar over det før, men det er jo egentlig helt vildt. Og selvom vi i min omgangskreds sagtens kan have det sjovt uden alkohol, så vil alle vide, at hvis jeg takker nej tak til vin en fredag aften, så vil der være noget gære.


Uge 11

Den anden aften var vi i biografen. Altså min kæreste og jeg. Jeg kan ikke huske sidst vi har været i biffen i weekenden – normalt vil vi begge hellere ud og spise, drikke vin og snakke hele aftenen, men det er pt ikke rigtig muligt.. hverken når det kommer til vin eller at jeg skulle kunne holde mig vågen hele natten :)

Vi skulle se Arrival og vi havde bestilt billetter til den tidlige aften forestilling kl 19, da erfaring har vist at jeg har meget svært ved at holde øjnene åbne efter klokken 21.

Med 500 gram bland selv slik og en mellem-popcorn i hænderne satte vi os ind i salen, og da klokken ramte ca 20 gik jeg kold i det bløde biografsæde..

Det er virkelig vildt, hvor træt en graviditet gør én – samtidig er det jo også forståeligt når man tænker på de kæmpe forandringer kroppen gennemgår og ikke mindst på det faktum, at man er ved at kreere et menneske i maven. Utroligt egentlig!

Jeg glæder mig til næste uge, hvor det endelig er tid til nakkefoldsscanningen.

Læs min graviddagbog fra uge 8 og 9 HER

(Visited 6,138 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

6 Comments

 • Reply Rena 07.03.2017 at 08:52

  As usual in love with your super cool looks!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  • Reply Trine 08.03.2017 at 08:36

   Thank you Rena <3

 • Reply Marie 07.03.2017 at 15:06

  Det er så hyggeligt at følge med i din graviditet og dine små historier. Bliv endelig ved med det :)

  • Reply Trine 08.03.2017 at 08:37

   Dejligt at høre Marie :)
   God onsdag
   kh Trine

 • Reply Malene 07.03.2017 at 23:24

  Det er sjovt at læse dine tilbageblik. Jeg er præcis 24+1 så kan fuldstændig relatere til alt hvad du beskriver. Måske vi ses på fødeafdelingen ;)

  • Reply Trine 08.03.2017 at 08:37

   Hvor sjovt :)
   Håber alt går godt med din graviditet.
   KH Trine

  You Might Also Like