« Gravid uge 10
Gravid uge 12 »
Copenhagen 09.03.2017BEAUTY PREGGO

Thursday Tip: Yummy Mummy

Selvom jeg stadig har svært ved at se mig selv som en Mummy og slet ikke en Yummy Mummy ;), så går ugens torsdags tip til en bog med netop den titel.

Skønhedseksperten Charlotte Torpegaard udgav for nogle år siden bogen Yummy Mummy, hvor hun har samlet en lang række skønhedstips og tricks til kommende mødre og ikke mindst nybagte mødre, der ikke har lukket et øje hele natten.

For ligesom man skal ændre en række spise- og ikke mindst drikkevaner, så er der også nogle skønhedsrutiner man bør tænke på at ændre når man bliver gravid. Jeg har heldigvis ikke skulle lave så mange ændringer i mine hudplejerutiner, da jeg i forvejen var meget bevidst omkring at bruge parabenefrie og parfumefrie produkter, men jeg har skruet op for mit forbrug af kropsolier og så bruger jeg slet ikke min ellers elskede Le Labo parfume…

Hvis du har svært ved at navigere i junglen omkring hvad der er godt og hvad der ikke er som gravid? Blot har brug for nogle produktanbefalinger, snak om ammepudder og tricks til at slippe af med morgenkvalmen, så er Yummy Mummy bogen du skal have fat i. Læs mere om Yummy Mummy og se bl.a. en masse forskellige videoer med en masse tips og tricks HER

(Visited 1,363 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like