« Things I Like #70
Vacation time: La La Land »
Copenhagen 16.03.2017ME PREGGO

Gravid uge 12

I denne omgang graviditets skriblerier nåede vi et par milepæle. Vigtigst af alt var vi til nakkefoldsscanning og så tog jeg hul på 2. trimester, der på alle tænkelige måder har været skønnere end 1. trimester. Vi afholdte familiens sidste “voksen”-jul og så snakker jeg lidt generelt om energi niveau og træning som gravid. Tag et kig med nedenfor.

Uge 12

ENDELIG – uge 12!! Den her uge har jeg længe set frem til – det er nemlig nakkefoldsscanning ugen, hvor vi endelig skal se den lille igen, og endnu vigtigere høre om alt er som det skal være.

Den 12/12 kl. 20.15 havde vi vores tid til nakkefoldsscanning. Vi er tilknyttet Herlev hospital, og da vi ankom til det gigantiske hospital var både min kæreste og jeg faktisk langt mere nervøse end jeg overhovedet havde forestillet mig.

Jeg tror vi begge har haft det sådan, at vi ikke ville personliggøre baby for meget inden at vi havde fået resultatet af nakkefoldsscanningen, og heldigvis var alle tallene tårnhøje og dermed virkelig gode, og sikke en lettelse det var.

For mange er det efter scanningen her, at de breaker nyheden for omverden, jeg tror nu gerne vi vil holde det som en hemmelighed lidt endnu. Lige nu kender kun familie og vores tætteste venner til graviditeten.

Uge 13.

Den her uge er helt speciel for det er juleaftens ugen, hvilket betyder jeg skal hjem til min familie i Århus. Selvom juleaften i år ikke bød på portvin til risalamanden, så havde jeg den dejligste juleaften fyldt med følelser og tanker. Det her er sidste voksenjuleaften fra næste år er der en baby med, hvor syret er det ikke lige??? Jeg glæder mig så meget, og det gør mig lykkelig at se hvor meget min familie også glæder sig.

Energi
Jeg er gået ind i 2 trimester og jeg må virkelig sige at præcis som alle apps siger, så er det en ny verden. Jeg har pludselig fået mere energi, uden dog helt at være den gamle energiske version igen, men jeg falder ikke i søvn kl. 20 og jeg har heller ikke længere brug for en lur i løbet af dagen. Det er VIDUNDERLIGT!

Træning
Jeg har slet ikke snakket om træning i nogle af mine graviditets indlæg, men jeg træner stadig – alene, og langt fra så hårdt som jeg tidligere har gjort, men jeg prøver at komme forbi fitness omkring 3 gange om ugen, og jeg kan mærke det er virkelig godt for mig. Sig endelig til hvis jeg skal skrive mere om min træning.

(Visited 5,891 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

 • Reply Rena 16.03.2017 at 10:20

  Again only wonderful and very stylish looks!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Reply H 12.04.2017 at 09:21

  Hvad var jeres tal til NF?

 • You Might Also Like