« Remix Fashion
The perfect jeans »
Copenhagen 28.02.2017ME OUTFITS

5 months preggo uniform

Jeg var som sagt syg store dele af sidste uge, og tilbragte derfor virkelig mange dage i min bløde pyjamas.
Selvom jeg elsker blødt tøj og særligt nu her under min graviditet, så var det virkelig rart, da jeg onsdag igen var frisk nok til at iføre mig et ‘rigtigt’ outfit.

Kjoler er virkelig min go-to især nu hvor jeg er over de 5 måneder henne, og jeg dermed har lidt svært ved at lukke nogle af mine normale jeans. Kjolen her, elsker jeg. Den er fra H&M og er både feminin, men også sporty pga den høje hals med lynlås, jeg satte den sammen med en blazer, uld strømpebukser og yndlings skoene fra Céline.


It felt amazing to wear something else than my pyjamas after the flu. I’m 5 months pregnant now, and this is kind of my uniform these days… Dresses are without a doubt the most comfy thing to wear and I style them with either jeans or wool tights like here.

My dress and blazer is from H&M and the shoes are Céline.

(Visited 2,854 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like