« 5 months preggo uniform
H&M Studio SS17 »
Sponsored Post 03.03.2017OUTFITS

The perfect jeans

Det kan godt være min jeans størrelse efterhånden har ændret sig lidt, men mit valg af jeans model er nu stadig det samme – gravid eller ej, så sværger jeg til Levi’s 501 model som er den sejeste model, der fungerer til alt.

Når jeg ikke er gravid sætter jeg dem altid ret højt over livet a la HER men i de her dage ryger de lidt længere ned, så de ikke klemmer den lille baby ;)

Jeg har dem i ret mange farver efterhånden og jeg elsker også at lave lidt personlige detaljer på dem, så nogle af dem har jeg klippet bunden af på, andre har jeg fjernet baglommen og nogle holder jeg helt klassiske – som de blå jeg har på HER.

Jeg køber ofte mine Levi’s 501 secondhand eller hos Ellos, der generelt har et virkelig godt denim udvalg. Lige nu har de fx. Levi´s 501 i 5 forskellige versioner HER og der er endda mellem 25% og 40% rabat på dem alle, men kun de næste par dage HER


My jeans size may have changed a bit during the pregnancy, but my taste of jeans haven’t changed at all. I’m still a Levi’s 501 kind of girl.

I love the model that has a perfect fit and is neither too tight or too loose. I got the model in different colors and I love to customize them by cutting the ends or remove the pockets. I either buy my Levi’s 501 secondhand or on Ellos. They have a good selection of Levi’s 501 and right now all the colours are even on sale. Check it out HERE

| CASHMERE KNIT Ellos (here) | JEANS LEVI’S 501 (at Ellos here) | SNEAKERS Adidas (at Ellos here) |

(Visited 3,077 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

5 Comments

 • Reply Sarah 03.03.2017 at 12:21

  Hvor ser du smuk ud og vildt du stadig kan passe almindelige jeans? Jeg måtte gå over til gravidjeans allerede ved 4 måned:-)

  • Reply Clara 04.03.2017 at 14:28

   Og jeg ved tredje måned :-) Det er helt vildt, hvor forskelligt det er!

   • Reply Trine 06.03.2017 at 12:18

    Det er åbenbart vildt forskelligt med de maver :)

 • Reply L 03.03.2017 at 16:47

  Så skønne

  Hvad str har du dem normalvis i?
  Jeg kunne godt bruge netop sådan nogle Brenda Walsh jeans og tror vi er lidt samme højde og drøjde eller tager jeg helt fejl? Er 175 centimeter:-)

  • Reply Trine 06.03.2017 at 12:18

   Jeg bruger str 26 normalt og er 175 høj :)
   KH Trine

  You Might Also Like