« Thursday Tip: Wash your face
Mig og min modeuge med hårstylist Josephine Mai »
Copenhagen 17.02.2017PEOPLE random.

Mig og 2017 med Laura Lawaetz

Vi er efterhånden ved at være godt i gang med 2017, men det betyder ikke, at jeg er helt færdig med at snakke med nogle af de skønne kvinder omkring mig om deres planer for 2017. Næste levende billede er min dejlige veninde Laura Lawaetz, der sidste år blev mor for første gang, og dermed skal bruge meget af 2017 på barsel og på sin lille vidunderlige pige.

Jeg har taget en snak med hende om det forgangende år, der bl.a. bød på baby og frieri, men også om forventningerne til 2017, gode vaner hun vil tage med sig og så deler hun noget de færreste ved om hende.

lauralawaetz1

Navn: Laura Lawaetz
Alder: 29 år
Beskæftigelse: Blogger på LauraLawaetz.com Digital Director på ELLE (på barsel) 

DET BEDSTE VED 2016  
Da Caspar røg på knæ i Lucca i Toscana, fire uger inden vores lille pige kom til verden, troede jeg ikke, at jeg kunne blive lykkeligere. Men det blev lige akkurat overgået af mødet med vores lille guldklump… der selvfølgelig skulle opkaldes efter den romantiske lille italienske by, hvor far friede til hendes højgravide mor.

DIT SOUNDTRACK FOR 2016  
En god blanding af Beyoncé, Justin Bieber og Happy Jazz.

DIN SJOVESTE NYTÅRSAFTEN  
Jeg elsker at rejse til nytår, så det må klart være skiferierne i Val Thorens og Verbier, der går ind på listen over de sjoveste. Men at fejre det med vores 10 gode venner og vores 5 nyfødte børn i år vil heller aldrig være en nytårsaften, jeg glemmer. Det var så nyt, så rørende og så ekstremt hyggeligt på samme tid.

lauralawaetz

HVIS DU SKULLE LAVE NOGET ANDET, END DET DU GØR – HVAD SKULLE DET SÅ VÆRE  
Jeg har altid haft en kærlighed til modebranchen, og jeg kunne sagtens forestille mig at blive i branchen hele min karriere. Men jeg kan til tider drømme om at lave noget, der giver lidt mere mening, såsom at være børnelæge eller folkeskolelærer.

BESKRIV 2016 MED TRE EMOJIS

migog2017-laura

 

NYTÅRSFORSÆT 
At være mere selektiv omkring hvad jeg bruger min tid på. Jeg er rigtig god til at sige ja og fylde min kalender ud med 117 aftaler og gøremål, men 2017 skal være året, hvor jeg lærer at sige nej. Hvor jeg mærker efter, hvad jeg egentlig har lyst til, og hvor jeg skal nyde at være i nuet – uden hele tiden at være på vej videre.

EN SERIE HAR DU SET MEST  I 2016  
SKAM! Selvfølgelig :-) Drømmer mig tilbage til kontrasten til mit liv lige nu… på en god måde! Gymnasiet var jo alt andet end forpligtelser og ansvar… og jeg føler, at jeg er blevet slyngveninder med Noora, Eva og de andre chicks. Jeg håber virkelig, at vi får lov til at opleve Sana som hovedperson i sæson 4. Hun er jo alt for cool.

GODE VANER, DU VIL TAGE MED DIG IND I 2017  
For en festabe som mig, troede jeg, at det ville blive en udfordring at droppe alkoholen under graviditeten, men det gik overraskende nemt. Og jeg må sige, at jeg ikke savnede tømmermændene én eneste gang … det lyder måske lidt gammelt og kedeligt, men jeg vil helt klart forsøge at huske på, at man sagtens kan feste og have det sjovt, selvom promillen er lig med nul. Der er bare så meget tid og overskud at vinde på den konto!

HVOR SKAL DU REJSE HEN I DET NYE ÅR
Det bliver spændende at rejse med Mini for første gang, men vi håber at det går ok nemt, for vi har nemlig allerede planlagt en skiferie i Sverige, en solferie i sydfrankrig og en rejse til Marokko til efteråret. Jeg håber også på at nå at tage et smut til New York – min kæreste har en del arbejde derovre for tiden, så er jo være oplagt at tage med en gang eller to.

lauralawaetz5

ET ORD, DU BRUGER FOR MEGET I 2016  
Optur! Og stenet! Det lyder bare lidt teenage-agtigt.

YNDLINGS DRIKKEVARE  
Det må klart være iskold chablis… og meget gerne sammen med Trine! :-) … selvom den mest står på hyldeblomst og o’boy for tiden, så er det noget jeg glææder mig til at genoptage i 2017 (nårh ja i små mængder i hvert fald, så jeg kan holde hvad jeg nævnte tidligere omkring alkohol og tømmermænd!)

EN TING OM DIG, SOM FOLK VILLE BLIVE OVERRASKET OVER AT VIDE 
Jeg er meget privat! Ligeså højt jeg elsker at blogge og fortælle om (dele af) mit liv, ligeså privat er jeg også. Det er sjældent, jeg deler noget omkring mine venner, min kæreste og min familie på de sociale medier – jeg vil aller helst bare have dem for mig selv!

HVAD GLÆDER DU DIG MEST TIL VED 2017  
Jeg glæder mig helt klart aller mest til at se Lucca vokse sig stor, til at lære hende at kende og til at følge hende dag for dag. Det er så vildt, hvad der sker, og jeg føler mig ekstremt heldig over at være hendes mor.

Læs Mig og 2017 med PR manager hos Baum und Pferdgarten Josephine Bredsted HER

(Visited 4,816 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

 • Reply Trins 20.02.2017 at 22:50

  Må benytte chancen til at kunne kommentere på noget Laura har skrevet.
  Det har hun jo ligesom lukket af for på sin egen side (fornærmet-smiley :-)).
  Haha! Æv-bæv! Fans finder altid en vej ind. Haha :-D
  Hyggeligt med lille interview med min modeinspirationskilde.

 • Reply Cecilie 27.02.2017 at 12:22

  Hvor er det bare et dejligt interview!

 • You Might Also Like