« Mig og min træning med Emily Salomon
Mig og min personlige træning med TW member Kathrine »
10.04.2016PEOPLE random.

Karrierekvinde og mor med Janka Polliani

Efter min sidste række interviews, der omhandlede sundhed og træning (læs dem HER), så er det nu tid til et nyt emne, et lidt mere voksent af slagsen. Er der en ting der fascinerer mig, så er det karrierekvinder.. Sådan helt generelt, synes jeg det er mega inspirerede med kvinder, der er vildt dygtige indenfor det fag de nu beskæftigere sig med.

Endnu mere fascineret bliver jeg af dygtige kvinder, der også er mødre og formår at finde balancen mellem arbejde og at være mor. Derfor har jeg taget en snak med to kvinder jeg begge beundrer for deres talent, deres overskud og deres måde at være mødre på. Den ene er selvstændig, den anden ansat ved DR.

Den første jeg har taget en snak med er en af Norges mest populære bloggere, nemlig Janka Polliani. Vi snakker børn og sociale medier, hvordan hverdagen ser ud, og hvilket råd hun ville ønske hun havde fået før hun blev mor. janka1

Navn: Janka Polliani
Alder: 37 år
Beskæftigelse: Blogger på polliani.com og snart aktuel med nyt tv show på norsk TV2 Livsstil

DIN MORGENRUTINE
Jeg vågner altid op dødtræt fordi jeg har små børn som ikke sover igennem hele natten. Jeg vågner  som regel op til en som råber ’mor’ sådan en gang mellem kl. 5 og 6 om morgenen. Jeg vasker ansigtet, hopper i træningstøjet, laver madpakker til ungerne og følger dem i børnehaven, inden jeg tager til træning. Derefter begynder dagen med job og alt, hvad det indebærer.

YNDLINGS TRÆNINGSFORM
Jeg er utrolig glad for hård styrketræning.

HVILKE AKTIVITETER LAVER DU MED DIT BARN
Jeg har to børn. En pige på 15 måneder og en dreng på fire år. Jeg er optaget af, at de skal have en ’sund’ opdragelse, og at de ikke skal være så involveret i alt jeg gør med hensyn til mode og fokus på mig selv. Når jeg ikke arbejder eller er på de sociale medier, dresser jeg ned og laver ting med dem, som de kan lide. De nyder alt fra at være ude i skoven eller sneen til at lave kunstværker i stuen.

DET BEDSTE OG HÅRDESTE VED AT VÆRE MOR
Det bedste er, når børnene ser på dig med de største øjne og siger, at de elsker dig. Det hårdeste er helt klart søvnen – jeg burde sove meget mere.

HVAD ER FORSKELLEN PÅ DIT LIV NU OG FØR DU BLEV MOR
Der er stor forskel på mit liv før og efter jeg er blevet mor, men det har været til det bedre. Med et selvcentreret job som blogger i snart ni år var det fint at få fokus på noget andet. Jeg er blevet mere balanceret som person. Samtidig har det været vigtigt for mig ikke at miste mig selv på vejen. Mit liv er som jeg ønsker, at det skal være. Og jeg kan ikke forestille mig mit liv uden mine børn og mand.

janka
ET RÅD, DU GERNE VILLE HAVE HAFT, INDEN DU BLEV MOR
Intet bliver som du nu engang havde troet. Du kan ikke forberede dig på lidt søvn og et skrigende barn – det er simpelthen umuligt. Men du kan heller aldrig forestille dig den uendelige kærlighed.

TRE TING, DU IKKE KAN LEVE UDEN
Mine børn, mand og lange sommeraftenener med vin, dejlige salater og hygge med venner.

DET BEDSTE VED HVERDAGEN
I modsætning til andre så ELSKER jeg mandage. Jeg elsker det jeg laver, og mandag er en god dag. Vi er også så heldige med mit arbejde, at jeg styrer dagene helt selv. Så vi tager det langsomt om morgenen og spiser stille og roligt morgenmad. Og så henter jeg oftest børnene tidligt fra børnehaven, så vi har så meget tid som muligt sammen.

HVAD VILLE DU LAVE, HVIS DU IKKE HAVDE DIT NUVÆRENDE JOB
Så villet jeg have beholdt mit job som TV redaktør/producer.

DET SIDSTE DU GØR, INDEN DU GÅR I SENG
Jeg går ind til børnene og giver dem et kys. Derefter tjekker jeg min mail, snapchat og instagram, før jeg kysser min mand godnat.

HVAD SYNES DU OM AT HAVE SINE BØRN PÅ DE SOCIALE MEDIER
Jeg er meget forsigtig med at have mine børn på de sociale medier. De kan ikke gøre for, at jeg har det job, jeg har. Du kommer aldrig til at se mig dresse up med mine børn for at få de bedste streetstyle shots. Lad børnene være børn.

DIT RÅD TIL KVINDER, SOM IKKE SELV ER MOD ENDNU 
Ikke vent for længe med at få børn. Det passer aldrig uanset hvad – Og man kan fint kombinere mor-rollen og karriere. Vi kvinder kan så utrolig meget.

Husk du kan læse alle mine mini interviews under kategorien People HER og husk at tjek Jankos blog HER

(Visited 4,317 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

4 Comments

 • Reply Signe Emilie 10.04.2016 at 17:25

  YES!
  Vi skal have flere karrierekvinder på banen :D
  Signe/Becomingboss.dk

 • Reply Karrierekvinne & mor - Polliani.com 11.04.2016 at 21:42

  […] Jeg er så heldig at hobbyen min er blitt mitt levebrød. Hver eneste dag tenker jeg hvor heldig jeg faktisk er. På veien har jeg også møtt fantastisk fine folk, og under moteukene henger jeg ofte med Trine, en av Danmarks fineste jenter. På sin egen blogg gjør hun intervjuer med mennesker hun møter på sin vei, og denne uken finner du et intervju med undertegnede der jeg snakker om det å være karrierekvinne & mor. Du kan lese intervjuet her! […]

 • Reply Sara Bro 24.04.2016 at 08:50

  […] I læste min snak med Janka om det at kører karriere og samtidig være mor. Janka er selvstændig og det giver helt klart nogle fordele mht fleksibilitet og lange morgener, men har […]

 • Reply Copenhagen Fashion Week Day 1 - TRINE'S WARDROBE 12.08.2016 at 10:49

  […] showet fik jeg catched up med de to norske bloggere Janka og […]

 • You Might Also Like