« Sund fast food guide København
3 Goodies: Workout outside the gym »
01.04.2016health PEOPLE

Mig og min træning med Emily Salomon

Den sidste jeg har taget en snak med omkring træning og sundhed er Emily Salomon. Jeg elsker at følge Emilys og hendes fine online univers HER, og jeg elsker endnu mere at støde på Emily i den virkelige verden, da hun har den bedste aura og altid er fyldt med energi.

Jeg ved at Emily er bagedysten værdi, og at hun samtidig elsker at løbe lange ture med sin søde hund Penny, så udefra set virker det som om hun lever meget balanceret. Jeg var totalt nysgerrig på at høre hendes tanker om sundhed, hvor meget hun træner, hvad hendes motivation er, og om hun har nogle små tricks hun vil give videre, så tag et kig med her… Personligt var jeg faktisk overrasket over hvor meget hun egentlig yder.

migogmintræningemily

Navn: Emily Salomon
Alder: 30 år
Beskæftigelse: Blogger på emilysalomon.dk og Forfatter

TRÆNINGSFORMER
Jeg løber hver anden dag med min hund, Penny – verdens bedste løbemakker! Og så træner jeg på hold i fitnesscenter 2-3 gange om ugen – som regel ‘stram op’ eller yoga. For nylig er jeg også begyndt at gå til crawl, og så står jeg på ski og surfer, når jeg kan komme til det.

HVOR OFTE
Det varierer lidt. Nogle uger er det dagligt eller endda flere gange om dagen, hvis jeg både løber og svømmer. I gennemsnit er det nok 4-5 gange om ugen.

SKYR ELLER EN BOLLE M. OST
Bolle med ost. Og smør. Men det er forbeholdt weekendmorgener med god tid. Til hverdag er jeg stor skyr-tilhænger. Eller dvs. jeg er nok mere fan af toppings og kommer masser af frø, nødder, frugt m.m. ovenpå min skyr.

BLOWDRY ELLER AIRDRY
Air dry. Altid.

BEDSTE SUNDHEDSTIP
Lad VÆRE med at guilt-trippe dig selv omkring mad og motion. Nyd din løbetur når du er ude på den, og nyd kagen når du spiser den. Ellers kan man lige så godt lade være (med begge dele), hvis det hele kun handler om dårlig samvittighed. Dårlig samvittighed og evige kalorieregnskaber er ikke sundt i min optik.

TRE TING DU IKKE KAN LEVE UDEN
Telefon (og i velværeøjemed kan jeg anbefale app’en Calm), snacks som nødder, bar fra Raw Bite eller lign. og kildevandsspray fra Avène.

migogmintræningemily1

HVIS DU SKULLE VÆRE DEN BEDSTE TIL EN SPORT
At surfe! Men det er så overdrevet svært (måske en af de mest komplekse sportsgrene), så det bliver næppe en realitet ;)

BESKRIV DIN KOST
Jeg er ikke så vild med nogen som helst slags tal i forbindelse med mad, men jeg er nok et ret klassisk eksempel på 80/20 , uden at jeg egentlig tænker over det. Jeg elsker sund og varieret mad, og jeg spiser som regel efter, hvad jeg har lyst til/brug for. Jeg går ret meget op i kvaliteten på mine fødevarer, og jeg køber så vidt muligt økologisk. Specielt når det handler om produkter fra dyr. Jeg vil ikke spise mad fra et dyr, der ikke har haft mulighed for at bevæge sig. Så vil jeg hellere undvære. Mange synes, at det er vildt at give 100 kr. eller mere for en kylling. Jeg synes omvendt, at det er helt sindssygt, at man kan lave en kylling for under 50 kr.

MEST FORFRISKENDE DRIK
Jeg er kedeligt nok ret glad for helt almindeligt vand , men skal det være ekstra godt må der gerne komme grapefrugt, mynte og ingefær i.

DIN MOTIVATION
At kunne yde bedst muligt og passe godt på mig selv. Der er desværre en række dumme, arvelige sygdomme i min familie, og dem vil jeg så vidt muligt gerne undgå. Så hvis jeg kan påvirke det med min livsstil, er det forsøget værd.

SUNDE GO-TO
Encke & Duers på Vesterbrogade har de bedste salater og vegetardeller. 42 Raw for kager og sandwich og så er jeg egentlig også ret vild med 7-Elevens udvalg af salater og juice fra Palæo og Cofoco.

DET BEDSTE VED WEEKEND
Lørdag. Bare sådan helt generelt. Den er sådan et dejligt vakuum i ugen. Lørdag morgen med aviser, nybagte boller (med smør!), kaffe og Mads & Monopolet er noget af det bedste, jeg ved.

GUILTY PLEASURE
Choko lade hver dag. Og chips (dog ikke hver dag), især grovchips med salt. Og alle andre slags chips. Det er mit kryptonit, og jeg kan ikke stoppe, hvis først jeg starter.

SUNDHED FOR DIG
Det er balance og et fornuftigt og kærligt forhold til ens egen krop, og den mad jeg kommer i den. Jeg vil gerne passe på min krop og behandle den ordentligt, og ved at jeg trives bedst med motion og ordentlig mad. Men afslapning og nydelse er også en vigtig del af en sund helhed, synes jeg. Sex, kage, nære relationer, kigge på skyerne, et glas vin osv ;) Og søvn. Masser af søvn.

Læs mig og min træning med mig HER, med Fredesblog HER og med Emilie Lilja HER.

 

(Visited 3,993 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

4 Comments

 • Reply Ida 01.04.2016 at 15:37

  Ved godt du skriver Emily er den sidste du snakker med om sundhed og træning, men håber dog der kommer flere af disse indlæg da de er super inspirerende :-)

  • Reply Trine 01.04.2016 at 17:13

   Hej Ida
   Det kan du tro, men med andre temaer :)
   Og fedt du kan lide dem
   knus Trine

 • Reply Et år siden - Bliing 03.04.2016 at 01:17

  […] Ps. Trine har udfrittet mig om mine trænings- og kostvaner og resultatet kan I læse lige her. […]

 • Reply Things I Like #51 - TRINE'S WARDROBE 22.08.2016 at 09:13

  […] Skønne Emily havde inviteret mig og 5 skønne piger til middag og manicure i forbindelse med lanceringen af hendes smukke kollektion for Essie. […]

 • You Might Also Like