« Thursday Tip: Big Little Lies
The everyday look »
Copenhagen 06.05.2017GUIDE THINGS

3 ting jeg vil lave i maj

Åh endelig maj. Jeg elsker maj måned især når den viser sig så solrig som den i år er startet. Faktisk tror jeg muligvis maj er min yndlings måned – den er i hvert fald på top 3… Jeg elsker at det ofte er her man gør mange ting for første gang – fx. har bare tæer i skoene og spiser lækker frokost udenfor.

Ligesom i April vil jeg fremhæve 3 ting jeg godt kunne tænke mig her i Maj – måske det også kan inspirere jer.

Fotos: ismageriet.dk, Ole Hein Pedersen & Spotfestival.

1. Tal R på Louisiana
D. 20 maj slår Louisiana dørene op til en ny udstilling med en af mine danske yndlings kunstnere Tal R. Udstillingen hedder ’Academy of Tal R’, og skaber et overblik over hans sidste 20 år som kunstner. Tilbage i 2013 så jeg hans udstilling “The Virgin” på Aros og jeg har været forelsket i hans værker siden – særligt hans måde at bruge farver på, så mine forventninger er tårnhøje og jeg glæder mig allerede.
Hvis vejret er godt er det desuden fantastisk at gå en lang tur i det smukke område omkring Louisiana.
Adresse: Gl Strandvej 13, 3050 Humlebæk – læs mere om udstillingen HER

2. SPOT FESTIVAL
Det vil faktisk være en løgn at sige jeg glædede mig til dette års Spot Festival – for for første gang i virkelig mange år, dropper jeg festivalen og er i stedet taget til Skagen og slappe af sammen med mine forældre og baby i maven.
Hvis jeg dog ikke havde været højgravid, så ville jeg helt klart have skålet i årets første festivals fadøl på Spot Festival i min fødeby Århus. Jeg elsker den lille festival, der hylder ny dansk musik og som er sådan en god måde at kick-starte festivalsåret og sommeren på. Festivalen er i gang, men man kan jo stadig nå en endags-tur.
Spot Festival 4-7 Maj – mere info og billetsalg HER

3. IS IS IS
Det kan godt være jeg ikke kommer til at drikke festivalsøl lige foreløbigt, men til gengæld kan jeg heldigvis sagtens spise is, og hvad er mere forårs og sommeragtigt end gammeldagsvaffelis med guf og det hele. Faktisk har jeg allerede startet sæsonen HER og det skal blive til mange flere. Mine favoritsteder er vores nærmest nabo Frederiksberg Chokolade, Frederiksberg Allé 64  og derudover Ismageriet på Kongelundsvej 16 på Amager.

(Visited 1,795 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply seyma 09.05.2017 at 11:42

    Ismageriet ved Søborg det SKAL du prøve! WOUW- det smager så sindsygt godt- især deres hindbær softice dejlig syrlig og frisk:D

  • You Might Also Like