« Gingham Checks
3 ting jeg vil lave i maj »
04.05.2017THINGS

Thursday Tip: Big Little Lies

Min interesse var med det samme vækket, da jeg så castet med bl.a. Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Alexander Skarsgård og Zoë Kravitz på rollelisten.

Måske I allerede kender til Big Little Lies, der er en relativ ny HBO serie? Hvis ikke I gør, så kan jeg fortælle, at det er min nyeste serie obsession – faktisk slugte jeg hele serien på under en uge, og det sker normalt aldrig!!

7 afsnit der omhandler en mordsag, og hvad der er sket op til hændelsen. Flotte billeder, masser af spænding og virkelig gode skuespiller-præstationer. Jeg er solgt og glæder mig allerede til sæson 2..

nu mangler jeg så en ny serie at gå i gang med, så skriv endelig en kommentar, hvis I har set noget I kan anbefale <3


I knew I would like Big Little Lies as soon as I saw the cast with among others Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Alexander Skarsgård and Zoë Kravitz in the cast.

I actually finished the serie in just one week, and that never happens.. It was amazing, and I really recommend you seeing it. Now I just have to wait for season two.

(Visited 1,154 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

8 Comments

 • Reply Anne-Katrine 04.05.2017 at 08:29

  Jeg har overvejet den serie, men jeg har manglet en anbefaling – så nu må jeg bare i gang :D Hvis ikke du allerede har set den, så kan jeg anbefale “Døde piger lyver ikke”, det er en Netflix-serie.

 • Reply Solrun 04.05.2017 at 08:33

  The handmaiden’s tale – også helt ny med blandt andet Elisabeth Moss, det spiller Peggy Olson i Mad Men og hende, der spiller datteren i Gilmore Girls, ‘Dexter kæreste’ med flere. Den tegner vildt godt. Lige nu ligger der kun fire afsnit, så det kan blive en ny ugeserie :)

 • Reply Maria 04.05.2017 at 08:36

  Der kommer ikke en sæson 2. Det er en mini-serie.

  • Reply Linde 04.05.2017 at 15:32

   Umiddelbart, af hvad jeg kan læse mig frem til, så er de ved at planlægge sæson to :D

 • Reply Ida 04.05.2017 at 09:12

  Jeg blev virkelig også opslugt af denne serie! Mandag blev pludselig yndlingsdagen ;)

 • Reply Sidsel 04.05.2017 at 12:29

  Den er SÅ god – jeg kan virkelig også anbefale den! Af de samme grunde, du nævner – og så på grund af musikken, som også bare er for fed, og er med til at underbygge historien, synes jeg. Jeg plejer faktisk ikke at være så stor fan af Nicole Kidman, men her spiller hun altså p….godt!

 • Reply Linde 04.05.2017 at 15:30

  Uhh ja den så jeg også i løbet af en uges tid! Virkelig god. Jeg er startet på Divorce med SJP. Den er altså okay underholdende :D

 • Reply Mette 04.05.2017 at 22:44

  Girlsboss på Netflix!

 • You Might Also Like